• ΕΠΙ ΤΟΥ ΠΙΕΣΤΗΡΙΟΥ...

  • Αριθμός ταινιών: 22315
  • Αριθμός συν/τών: 759967
  • Πρόγραμμα 300 Κινηματογράφων και 18 τηλεοπτικών σταθμών
Περιεχόμενα
Γενικά - Φιλμογραφία
Συντελεστές - Φιλμογραφία


- Eπώνυμο, Όνομα:

Yoshiyuki, Kazuko






- Φύλο: Γυναίκα
- Hμερομηνία Γέννησης: 09 Αυγούστου 1935
- Τόπος Γέννησης: Tokyo, Japan
- Ύψος: 158 cm.



- Φιλμογραφία:

Chiisai Ouchi (2014)Ηθοποιός ....η σύζυγος του Konaka 

Omoide no Mani (2014)Ηθοποιός ....κουβερνάντα (φωνή) 

Tokyo Kazoku (2013)Ηθοποιός ....Tomiko Hirayama 

Gake no Ue no Ponyo (2008)Ηθοποιός ....Toki (φωνή) 

Okuribito - Αναχωρήσεις (2008)Ηθοποιός ....Tsuyako Yamashita 

Uuru 100% - 100% Μαλλί (2006)Ηθοποιός ....Kame 

Yogen - Δημοσίευμα Θανάτου (2004)Ηθοποιός ....Satoko Mikoshiba 

Gohatto - Ταμπού (1999)Ηθοποιός ....Omatsu 

Kikujiro no Natsu - Το Ταξίδι του Κικουτζίρο (1999)Ηθοποιός ....η γιαγιά του Masao 

Ai no Borei - Η Αυτοκρατορία του Πάθους (1978)Ηθοποιός ....Seki 



 
Δεν υπάρχουν ακόμη σχόλια. Στείλτε το πρώτο!

Αυτή τη στιγμή δεν είστε συνδεδεμένος. Συνδεθείτε ή κάντε εγγραφή για να σχολιάσετε.