• ΕΠΙ ΤΟΥ ΠΙΕΣΤΗΡΙΟΥ...

  • Αριθμός ταινιών: 22307
  • Αριθμός συν/τών: 759912
  • Πρόγραμμα 300 Κινηματογράφων και 18 τηλεοπτικών σταθμών
Περιεχόμενα
Γενικά - Φιλμογραφία
Συντελεστές - Φιλμογραφία


- Eπώνυμο, Όνομα:

Wilson, Owen



- Πραγματικό Όνομα:

Owen Cunningham Wilson


- Φύλο: Aνδρας
- Hμερομηνία Γέννησης: 18 Νοεμβρίου 1968
- Τόπος Γέννησης: Dallas, Texas, USA
- Ύψος: 180 cm.



- Φιλμογραφία:

Cars 3 - Αυτοκίνητα 3 (2017)Ηθοποιός ....Lightning McQueen (φωνή) 

Father Figures - Μπάσταρδοι (2017)Ηθοποιός ....Kyle Reynolds 

Lost in London (2017)Ηθοποιός ....Owen Wilson 

Wonder - Θαύμα (2017)Ηθοποιός ....Nate Pullman 

Masterminds - Οι Ανεγκέφαλοι (2016)Ηθοποιός ....Steve Chambers 

Zoolander 2 - Zoolander No. 2 (2016)Ηθοποιός ....Hansel McDonald 

No Escape - Χωρίς Διέξοδο (2015)Ηθοποιός ....Jack Dwyer 

Inherent Vice - Εμφυτο Ελάττωμα (2014)Ηθοποιός ....Coy Harlingen 

Night at the Museum: Secret of the Tomb - Μια Νύχτα στο Μουσείο: Το Μυστικό του Φαραώ (2014)Ηθοποιός ....Jedediah 

She`s Funny That Way - Μπερδέματα στο Broadway (2014)Ηθοποιός ....Arnold Albertson 

The Grand Budapest Hotel - Ξενοδοχείο Grand Budapest (2014)Ηθοποιός ....Κος Chuck 

Are You Here (2013)Ηθοποιός ....Steve Dallas 

Free Birds (2013)Ηθοποιός ....Reggie (φωνή) 

The Internship - Οι Καταφερτζήδες (2013)Ηθοποιός ....Nick Campbell 

Woody Allen: A Documentary (2012)Ηθοποιός ....ο ίδιος 

Cars 2 - Αυτοκίνητα 2 (2011)Ηθοποιός ....Lightning McQueen (φωνή) 

Hall Pass - Εργένηδες για μια Εβδομάδα (2011)Ηθοποιός ....Richard `Rick` Mills 

Midnight in Paris - Μεσάνυχτα στο Παρίσι (2011)Ηθοποιός ....Gil 

The Big Year - Τρεις και ο Κούκος (2011)Ηθοποιός ....Kenny Bostick 

How Do You Know - Ποιον από τους Δυο; (2010)Ηθοποιός ....Matty Reynolds 

Little Fockers - Γονείς της Συμφοράς (2010)Ηθοποιός ....Kevin Rawley 

Marmaduke - Μάρμαντιουκ (2010)Ηθοποιός ....Marmaduke (φωνή) 

Fantastic Mr. Fox - Ο Απίθανος Κύριος Φοξ (2009)Ηθοποιός ....Coach Skip (φωνή) 

Night at the Museum: Battle of the Smithsonian - Μια Νύχτα στο Μουσείο 2 (2009)Ηθοποιός ....Jedediah 

Drillbit Taylor - Σπασικλο-φύλακας (2008)Ηθοποιός ....Drillbit Taylor 

Marley & Me - Μάρλεϊ, ενας Μεγάλος Μπελάς (2008)Ηθοποιός ....John Grogan 

The Darjeeling Limited - Ταξίδι στο Darjeeling (2007)Ηθοποιός ....Francis Whitman 

Cars - Αυτοκίνητα (2006)Ηθοποιός ....Lightning McQueen (φωνή) 

Night at the Museum - Μια Νύχτα στο Μουσείο (2006)Ηθοποιός ....Jedediah 

You, Me and Dupree - Στους Δύο Τρίτος Δε Χωρεί (2006)Ηθοποιός ....Randy Dupree 

"Παραγωγός   

The Wendell Baker Story - Κατάδικος του Ερωτα (2005)Ηθοποιός ....Neil King 

Wedding Crashers - Γαμο-Μπελάδες (2005)Ηθοποιός ....John Beckwith 

Around the World in 80 Days - Ο Γύρος του Κόσμου σε 80 Μέρες (2004)Ηθοποιός ....Wilbur Wright 

Meet the Fockers - Πεθερικά της Συμφοράς (2004)Ηθοποιός ....Kevin Rawley 

Starsky & Hutch - Στάρσκι & Χατς (2004)Ηθοποιός ....ντετέκτιβ Ken `Hutch` Hutchinson 

The Big Bounce - Το Μεγάλο Δίλημμα (2004)Ηθοποιός ....Jack Ryan 

The Life Aquatic with Steve Zissou - Υδάτινες Ιστορίες (2004)Ηθοποιός ....Edward `Ned` Plimpton 

Shanghai Knights - Οι Ιππότες της Σαγκάης (2003)Ηθοποιός ....Roy O`Bannon 

I Spy - Εγώ, ο Κατάσκοπος (2002)Ηθοποιός ....πράκτορας Alex Scott 

Behind Enemy Lines - Σε Εχθρικό Εδαφος (2001)Ηθοποιός ....υπολοχαγός Chris `Longhorn` Burnett 

The Royal Tenenbaums - Οικογένεια Τενενμπάουμ (2001)Συγγραφέας  Academy Award Nominee

"Ηθοποιός ....Eli Cash 

"Παραγωγός   

Zoolander - Ο Αρχοντας της Πασαρέλας (2001)Ηθοποιός ....Hansel McDonald 

Meet the Parents - Γαμπρός της Συμφοράς (2000)Ηθοποιός ....Kevin Rawley 

Shanghai Noon - Ο Κινέζος θα... Σφυρίξει Τρεις Φορές (2000)Ηθοποιός ....Roy O`Bannon 

Breakfast of Champions - Πρόγευμα για Πρωταθλητές (1999)Ηθοποιός ....Monte Rapid 

The Haunting - Το Στοιχειωμένο Σπίτι (1999)Ηθοποιός ....Luke Sanderson 

The Minus Man (1999)Ηθοποιός ....Vann Siegert 

Armageddon - Αρμαγεδδών (1998)Ηθοποιός ....Oscar Choice 

Rushmore - Ο Αρχάριος (1998)Παραγωγός   

"Σεναριογράφος   

Anaconda - Ανακόντα (1997)Ηθοποιός ....Gary Dixon 

As Good as It Gets - Καλύτερα Δεν Γίνεται (1997)Παραγωγός   

Bottle Rocket - Κλέφτες Κατά Λάθος (1996)Ηθοποιός ....Dignan 

"Σεναριογράφος   

The Cable Guy - Ο Κολλιτσίδας (1996)Ηθοποιός ....το ραντεβού της Robin 



 
Δεν υπάρχουν ακόμη σχόλια. Στείλτε το πρώτο!

Αυτή τη στιγμή δεν είστε συνδεδεμένος. Συνδεθείτε ή κάντε εγγραφή για να σχολιάσετε.