• ΕΠΙ ΤΟΥ ΠΙΕΣΤΗΡΙΟΥ...

  • Αριθμός ταινιών: 22307
  • Αριθμός συν/τών: 759912
  • Πρόγραμμα 300 Κινηματογράφων και 18 τηλεοπτικών σταθμών
Περιεχόμενα
Γενικά - Φιλμογραφία
Συντελεστές - Φιλμογραφία


- Eπώνυμο, Όνομα:

Whaley, Frank



- Πραγματικό Όνομα:

Frank Joseph Whaley


- Φύλο: Aνδρας
- Hμερομηνία Γέννησης: 20 Ιουλίου 1963
- Τόπος Γέννησης: Syracuse, New York, USA
- Ύψος: 171 cm.
- Σύζυγος: Bucha, Heather


- Φιλμογραφία:

The Outcasts (2017)Ηθοποιός ....Herb 

Monster Trucks (2016)Ηθοποιός ....Wade Coley 

Rob the Mob - Εγκλημα και Τιμωρία (2014)Ηθοποιός ....πράκτορας Fred Hurd 

Janie Jones (2010)Ηθοποιός ....Chuck 

Drillbit Taylor - Σπασικλο-φύλακας (2008)Ηθοποιός ....σωματοφύλακας 

Vacancy - Αδιέξοδο (2007)Ηθοποιός ....Mason 

Crazy Eights - Οκτώ (2006)Ηθοποιός ....Brent Sykes 

The Hottest State - Αληθινός Ερωτας (2006)Ηθοποιός ....Harris 

World Trade Center - Δίδυμοι Πύργοι (2006)Ηθοποιός ....Chuck Sereika 

The School of Rock - Ενα Σχολείο Πολύ Ροκ (2003)Ηθοποιός ....σκηνοθέτης 

Red Dragon - Κόκκινος Δράκος (2002)Ηθοποιός ....Ralph Mandy 

Chelsea Walls (2001)Ηθοποιός ....Lynny Barnum 

Broken Arrow - Σπασμένο Βέλος (1996)Ηθοποιός ....Giles Prentice 

I.Q. - Ερωτικές Εξισώσεις (1994)Ηθοποιός ....Frank 

Pulp Fiction (1994)Ηθοποιός ....Brett 

Swimming with Sharks - Εισιτήριο για την Κόλαση (1994)Ηθοποιός ....Guy 

Swing Kids - Τα Παιδιά του Σουίνγκ (1993)Ηθοποιός ....Arvid 

A Midnight Clear - Συνέβη τα Μεσάνυχτα (1992)Ηθοποιός ....Paul `Father` Mundy 

Hoffa - Χόφα (1992)Ηθοποιός ....νεαρός φορτηγατζής 

Career Opportunities - Ευκαιρίες για Καριέρα (1991)Ηθοποιός ....Jim Dodge 

JFK - JFK, η Ιστορία που Χαράχτηκε στη Μνήμη μας (1991)Ηθοποιός ....πλαστός Oswald 

The Doors (1991)Ηθοποιός ....Robby Krieger 

The Freshman - Ο Αρχάριος (1990)Ηθοποιός ....Steve Bushak 

Born on the Fourth of July - Γεννημένος την 4η Ιουλίου (1989)Ηθοποιός ....Timmy Burns 

Field of Dreams - Ο Ξυπόλητος Τζο (1989)Ηθοποιός ....Archie Graham 

Ironweed - Ξένοι στην Ιδια Πόλη (1987)Ηθοποιός ....Francis Phelan (νεαρός) 



 
Δεν υπάρχουν ακόμη σχόλια. Στείλτε το πρώτο!

Αυτή τη στιγμή δεν είστε συνδεδεμένος. Συνδεθείτε ή κάντε εγγραφή για να σχολιάσετε.