• ΕΠΙ ΤΟΥ ΠΙΕΣΤΗΡΙΟΥ...

  • Αριθμός ταινιών: 22307
  • Αριθμός συν/τών: 759912
  • Πρόγραμμα 300 Κινηματογράφων και 18 τηλεοπτικών σταθμών
Περιεχόμενα
Γενικά - Φιλμογραφία
Συντελεστές - Φιλμογραφία


- Eπώνυμο, Όνομα:

Weitz, Paul



- Πραγματικό Όνομα:

Paul J. Weitz


- Φύλο: Aνδρας
- Hμερομηνία Γέννησης: 19 Νοεμβρίου 1965
- Τόπος Γέννησης: New York City, New York, USA
- Σύζυγος: Brown, Patricia



- Φιλμογραφία:

Bel Canto (2018)Σκηνοθετης   

"Σεναριογράφος   

The Little Hours (2017)Ηθοποιός ....Lurco 

Good Kids (2016)Παραγωγός   

Joshy (2016)Ηθοποιός ....ιδιωτικός ντετέκτιβ 

Grandma - Παράξενη «Γιαγιά» (2015)Παραγωγός   

"Σκηνοθετης   

"Σεναριογράφος   

Life After Beth - Η Αμπέθαντη (2014)Ηθοποιός ....Κος Levin 

Admission - Ξέχασέ Το (2013)Παραγωγός   

"Σκηνοθετης   

American Reunion - American Pie: Reunion (2012)Παραγωγός   

Being Flynn - Αλλη μια Νύχτα (2012)Παραγωγός   

"Σκηνοθετης   

"Σεναριογράφος   

Little Fockers - Γονείς της Συμφοράς (2010)Σκηνοθετης   

Cirque du Freak: The Vampire`s Assistant - Τσίρκο Τεράτων: Ο Βοηθός των Βαμπίρ (2009)Παραγωγός   

"Σκηνοθετης   

"Σεναριογράφος   

Nick and Norah`s Infinite Playlist - Οταν ο Νικ Ερωτεύτηκε τη Νόρα (2008)Παραγωγός   

The Golden Compass - Το Αστέρι του Βορρά (2007)Παραγωγός   

American Dreamz (2006)Παραγωγός   

"Σκηνοθετης   

"Σεναριογράφος   

In Good Company - Ποιος Είναι το Αφεντικό (2004)Παραγωγός   

"Σκηνοθετης   

"Σεναριογράφος   

American Wedding - American Pie: Ο Γάμος (2003)Παραγωγός   

About a Boy - Για Ενα Αγόρι (2002)Σεναριογράφος  Academy Award Nominee

"Σκηνοθετης   

American Pie 2 (2001)Παραγωγός   

Down to Earth - Απ`τα Ψηλά στα Χαμηλά (2001)Σκηνοθετης   

Chuck & Buck - Ο Φίλος μου ο Τσακ (2000)Ηθοποιός ....Sam 

Nutty Professor II: The Klumps - Δάσκαλος για Γέλια και για Κλάματα (2000)Σεναριογράφος   

The Broken Hearts Club: A Romantic Comedy - Το Κλαμπ των Ερωτοχτυπημένων (2000)Ηθοποιός ....βοηθός σκηνοθέτη 

American Pie (1999)Σκηνοθετης   

Antz (1998)Σεναριογράφος   



 
Δεν υπάρχουν ακόμη σχόλια. Στείλτε το πρώτο!

Αυτή τη στιγμή δεν είστε συνδεδεμένος. Συνδεθείτε ή κάντε εγγραφή για να σχολιάσετε.