• ΕΠΙ ΤΟΥ ΠΙΕΣΤΗΡΙΟΥ...

  • Αριθμός ταινιών: 22315
  • Αριθμός συν/τών: 759967
  • Πρόγραμμα 300 Κινηματογράφων και 18 τηλεοπτικών σταθμών
Περιεχόμενα
Γενικά - Φιλμογραφία
Συντελεστές - Φιλμογραφία


- Eπώνυμο, Όνομα:

Wechsler, Nick






- Φύλο: Aνδρας
- Σύζυγος: Romanov, Stephanie





- Φιλμογραφία:

American Assassin - American Assassin: Η Εκδίκηση (2017)Παραγωγός   

Magic Mike XXL (2015)Παραγωγός   

Serena (2014)Παραγωγός   

The Counselor - Ο Συνήγορος (2013)Παραγωγός   

The Host - Το Σώμα (2013)Παραγωγός   

Under the Skin - Κάτω από το Δέρμα (2013)Παραγωγός   

Magic Mike (2012)Παραγωγός   

Last Night - Χθες το Βράδυ (2010)Παραγωγός   

The Road - Ο Δρόμος (2009)Παραγωγός   

The Time Traveler`s Wife - Η Γυναίκα του Ταξιδευτή (2009)Παραγωγός   

Reservation Road - Μοιραία Σύγκρουση (2007)Παραγωγός   

We Own the Night - Η Νύχτα Μας Ανήκει (2007)Παραγωγός   

The Fountain - Η Πηγή της Ζωής (2006)Παραγωγός   

Fierce People - Οι Αγροίκοι (2005)Παραγωγός   

North Country - Ανιση Μάχη (2005)Παραγωγός   

The Final Cut - Τελική Πράξη (2004)Παραγωγός   

25th Hour - 25η Ωρα (2002)Παραγωγός   

15 Minutes - 15 Λεπτά (2001)Παραγωγός   

Antitrust - Anti Trust (2001)Παραγωγός   

The Invisible Circus - Το Αόρατο Τσίρκο (2001)Παραγωγός   

Quills - Quills, η Πένα της Αμαρτίας (2000)Παραγωγός   

Requiem for a Dream - Ρέκβιεμ για ενα Ονειρο (2000)Παραγωγός   

Signs & Wonders - Σημάδια & Θαύματα (2000)Παραγωγός   

The Yards - Σε Επικίνδυνη Τροχιά (2000)Παραγωγός   

Polish Wedding - Πολωνέζικος Γάμος (1998)Παραγωγός   

Eve`s Bayou - Το Μπαγιού της Εύας (1997)Παραγωγός   

The Journey of August King - Οι Φυγάδες (1995)Παραγωγός   

Little Odessa - Μικρή Οδησσός (1994)Παραγωγός   

The Player - Ο Παίκτης (1992)Παραγωγός   

The Rapture - Εκσταση (1991)Παραγωγός   

Drugstore Cowboy - Ντράγκστορ Κάου Μπόι (1989)Παραγωγός   

Sex, Lies, and Videotape - Σεξ, Ψέματα και Βιντεοταινίες (1989)Παραγωγός   



 
Δεν υπάρχουν ακόμη σχόλια. Στείλτε το πρώτο!

Αυτή τη στιγμή δεν είστε συνδεδεμένος. Συνδεθείτε ή κάντε εγγραφή για να σχολιάσετε.