• ΕΠΙ ΤΟΥ ΠΙΕΣΤΗΡΙΟΥ...

  • Αριθμός ταινιών: 22307
  • Αριθμός συν/τών: 759912
  • Πρόγραμμα 300 Κινηματογράφων και 18 τηλεοπτικών σταθμών
Περιεχόμενα
Γενικά - Φιλμογραφία
Συντελεστές - Φιλμογραφία


- Eπώνυμο, Όνομα:

Verdu, Maribel



- Πραγματικό Όνομα:

María Isabel Verdú Rollán


- Φύλο: Γυναίκα
- Hμερομηνία Γέννησης: 02 Οκτωβρίου 1970
- Τόπος Γέννησης: Madrid, Spain
- Ύψος: 166 cm.
- Σύζυγος: Larraniaga, Pedro


- Φιλμογραφία:

Abracadabra - Αμπρακατάμπρα (2017)Ηθοποιός ....Carmen 

Sin Hijos - Χωρίς Παιδιά (2015)Ηθοποιός ....Vicky 

15 Anos y un Dia (2013)Ηθοποιός ....Margo 

Blancanieves - Χιονάτη (2012)Ηθοποιός ....Encarna 

Tetro (2009)Ηθοποιός ....Miranda 

La Zona - Ιδιωτική Ζώνη (2007)Ηθοποιός ....Mariana 

El Laberinto del Fauno - Ο Λαβύρινθος του Πάνα (2006)Ηθοποιός ....Mercedes 

Jericho Mansions - Τα Διαμερίσματα του Τρόμου (2003)Ηθοποιός ....Dolores O`Donell 

Y Tu Mama Tambien - Θέλω και τη Μαμά σου (2001)Ηθοποιός ....Luisa Cortes 

Goya en Burdeos - Γκόγια (1999)Ηθοποιός ....δούκισσα de Alba 

Huevos de Oro - Τα Χρυσά... `Καρύδια` (1993)Ηθοποιός ....Claudia 

Belle Epoque (1992)Ηθοποιός ....Rocio 



 
Δεν υπάρχουν ακόμη σχόλια. Στείλτε το πρώτο!

Αυτή τη στιγμή δεν είστε συνδεδεμένος. Συνδεθείτε ή κάντε εγγραφή για να σχολιάσετε.