• ΕΠΙ ΤΟΥ ΠΙΕΣΤΗΡΙΟΥ...

  • Αριθμός ταινιών: 22307
  • Αριθμός συν/τών: 759912
  • Πρόγραμμα 300 Κινηματογράφων και 18 τηλεοπτικών σταθμών
Περιεχόμενα
Γενικά - Φιλμογραφία
Συντελεστές - Φιλμογραφία


- Eπώνυμο, Όνομα:

Van Hoytema, Hoyte






- Φύλο: Aνδρας
- Hμερομηνία Γέννησης: 04 Οκτωβρίου 1971
- Τόπος Γέννησης: Switzerland




- Φιλμογραφία:

Dunkirk - Δουνκέρκη (2017)Κινηματογραφιστής  Academy Award Nominee

Spectre (2015)Κινηματογραφιστής   

Interstellar (2014)Κινηματογραφιστής   

Her - Δικός της (2013)Κινηματογραφιστής   

Tinker Tailor Soldier Spy - Κι ο Κλήρος Επεσε στον Σμάιλι (2011)Κινηματογραφιστής   

The Fighter (2010)Κινηματογραφιστής   

Flickan - Το Κορίτσι (2009)Κινηματογραφιστής   

Lat den Ratte Komma In - Ασε το Κακό να Μπει (2008)Κινηματογραφιστής   



 
Δεν υπάρχουν ακόμη σχόλια. Στείλτε το πρώτο!

Αυτή τη στιγμή δεν είστε συνδεδεμένος. Συνδεθείτε ή κάντε εγγραφή για να σχολιάσετε.