• ΕΠΙ ΤΟΥ ΠΙΕΣΤΗΡΙΟΥ...

  • Αριθμός ταινιών: 22315
  • Αριθμός συν/τών: 759967
  • Πρόγραμμα 300 Κινηματογράφων και 18 τηλεοπτικών σταθμών
Περιεχόμενα
Γενικά - Φιλμογραφία
Συντελεστές - Φιλμογραφία


- Eπώνυμο, Όνομα:

Urban, Karl



- Πραγματικό Όνομα:

Karl-Heinz Urban


- Φύλο: Aνδρας
- Hμερομηνία Γέννησης: 07 Ιουνίου 1972
- Τόπος Γέννησης: Wellington, New Zealand
- Ύψος: 185 cm.



- Φιλμογραφία:

Hangman - Το Παιχνίδι του Δολοφόνου (2017)Ηθοποιός ....ντετέκτιβ Will Ruiney 

Thor: Ragnarok (2017)Ηθοποιός ....Skurge 

Pete`s Dragon - Ο Πιτ και ο Δράκος του (2016)Ηθοποιός ....Gavin 

Star Trek Beyond (2016)Ηθοποιός ....Δρ Leonard `Bones` McCoy 

The Loft (2014)Ηθοποιός ....Vincent Stevens 

Riddick (2013)Ηθοποιός ....Vaako 

Star Trek Into Darkness (2013)Ηθοποιός ....Δρ Leonard `Bones` McCoy 

Walking with Dinosaurs 3D - Περπατώντας με τους Δεινόσαυρους: Η Ταινία σε 3D (2013)Ηθοποιός ....θείος Zack (φωνή) 

Dredd (2012)Ηθοποιός ....δικαστής Dredd 

Priest (2011)Ηθοποιός ....Black Hat 

And Soon the Darkness - Και Ξαφνικά Σκοτάδι (2010)Ηθοποιός ....Michael 

Red - RED: Πράκτορες Παροπλισμένοι Αλλά Πάντα Επικίνδυνοι (2010)Ηθοποιός ....William Cooper 

Star Trek (2009)Ηθοποιός ....Δρ Leonard `Bones` McCoy 

Pathfinder (2007)Ηθοποιός ....Ghost 

Doom (2005)Ηθοποιός ....επιλοχίας John `Reaper` Grimm 

The Bourne Supremacy - Στη Σκιά των Κατασκόπων (2004)Ηθοποιός ....Kirill 

The Chronicles of Riddick - Τα Χρονικά του Σκότους (2004)Ηθοποιός ....λόρδος Vaako 

The Lord of the Rings: The Return of the King - Ο Αρχοντας των Δαχτυλιδιών: Η Επιστροφή του Βασιλιά (2003)Ηθοποιός ....Eomer 

Ghost Ship - Το Στοιχειωμένο Πλοίο (2002)Ηθοποιός ....Munder 

The Lord of the Rings: The Two Towers - Ο Αρχοντας των Δαχτυλιδιών: Οι Δυο Πύργοι (2002)Ηθοποιός ....Eomer 

The Irrefutable Truth About Demons (2000)Ηθοποιός ....Harry Ballard 



 
Δεν υπάρχουν ακόμη σχόλια. Στείλτε το πρώτο!

Αυτή τη στιγμή δεν είστε συνδεδεμένος. Συνδεθείτε ή κάντε εγγραφή για να σχολιάσετε.