• ΕΠΙ ΤΟΥ ΠΙΕΣΤΗΡΙΟΥ...

  • Αριθμός ταινιών: 22307
  • Αριθμός συν/τών: 759912
  • Πρόγραμμα 300 Κινηματογράφων και 18 τηλεοπτικών σταθμών
Συντελεστές - Φιλμογραφία


- Eπώνυμο, Όνομα:

Unger, Deborah Kara






- Φύλο: Γυναίκα
- Hμερομηνία Γέννησης: 31 Μαρτίου 1964
- Τόπος Γέννησης: Vancouver, British Columbia, Canada
- Ύψος: 170 cm.



- Φιλμογραφία:

Vengeance: A Love Story (2017)Ηθοποιός ....Agnes Kevecki 

A Dark Truth - Σκοτεινή Αλήθεια (2012)Ηθοποιός ....Morgan Swinton 

Silent Hill: Revelation 3D (2012)Ηθοποιός ....Dahlia Gillespie 

The Samaritan - Ο Καλός Σαμαρείτης (2012)Ηθοποιός ....Helena 

The Way (2010)Ηθοποιός ....Sarah 

Messages Deleted (2009)Ηθοποιός ....ντετέκτιβ Lavery 

Walled In - Χτισμένοι Ζωντανοί (2009)Ηθοποιός ....Mary 

88 Minutes - 88 Λεπτά (2007)Ηθοποιός ....Carol Lynn Johnson 

Shake Hands with the Devil - Χειραψία με τον Διάβολο (2007)Ηθοποιός ....Emma 

Silent Hill (2006)Ηθοποιός ....Dahlia Gillespie 

White Noise - Λευκός Θόρυβος (2005)Ηθοποιός ....Sarah Tate 

A Love Song for Bobby Long - Μοναχικές Καρδιές (2004)Ηθοποιός ....Georgianna 

One Point O - Paran01a (2004)Ηθοποιός ....Trish 

Fear X - Οράματα (2003)Ηθοποιός ....Kate 

Stander - Στάντερ (2003)Ηθοποιός ....Bekkie Stander 

Thirteen - Δεκατριών (2003)Ηθοποιός ....Brooke LaLaine 

Between Strangers - Μεταξύ Αγνώστων (2002)Ηθοποιός ....Catherine 

Leo - Πληγωμένες Ψυχές (2002)Ηθοποιός ....Caroline 

The Salton Sea - Κύματα Οργής (2002)Ηθοποιός ....Colette Vaughn 

Signs & Wonders - Σημάδια & Θαύματα (2000)Ηθοποιός ....Katherine 

Payback - Ανοιχτοί Λογαριασμοί (1999)Ηθοποιός ....Lynn Porter 

Sunshine (1999)Ηθοποιός ....Carole Kovacs 

The Hurricane - Τυφώνας: Η Αληθινή Ιστορία (1999)Ηθοποιός ....Lisa Peters 

The Rat Pack - Εξουσία και Πάθος (1998)Ηθοποιός ....Ava Gardner 

The Game - Το Παιχνίδι (1997)Ηθοποιός ....Christine 

Crash (1996)Ηθοποιός ....Catherine Ballard 

Highlander III: The Sorcerer - Χαϊλάντερ 3: Ο Μάγος (1994)Ηθοποιός ....Alex Johnson/Sarah 



 
Δεν υπάρχουν ακόμη σχόλια. Στείλτε το πρώτο!

Αυτή τη στιγμή δεν είστε συνδεδεμένος. Συνδεθείτε ή κάντε εγγραφή για να σχολιάσετε.