• ΕΠΙ ΤΟΥ ΠΙΕΣΤΗΡΙΟΥ...

  • Αριθμός ταινιών: 22315
  • Αριθμός συν/τών: 759967
  • Πρόγραμμα 300 Κινηματογράφων και 18 τηλεοπτικών σταθμών
Περιεχόμενα
Γενικά - Φιλμογραφία
Συντελεστές - Φιλμογραφία


- Eπώνυμο, Όνομα:

Trujillo, Chris















- Φιλμογραφία:

Nerve - Θάρρος ή Αλήθεια (2016)Σχεδιαστής Παραγωγής   

Viral - Πανδημία (2016)Σχεδιαστής Παραγωγής   

Little Accidents (2014)Σχεδιαστής Παραγωγής   

Match - Ταιριάζει; (2014)Σχεδιαστής Παραγωγής   

The Lifeguard (2013)Σχεδιαστής Παραγωγής   

Jack and Diane (2012)Σχεδιαστής Παραγωγής   

Kiss of the Damned (2012)Σχεδιαστής Παραγωγής   

Recreator (2012)Καλλιτεχνικός Διευθυντής   

Revenge for Jolly! - Εκδίκηση για τον Τζόλι (2012)Σχεδιαστής Παραγωγής   

The Innkeepers (2011)Καλλιτεχνικός Διευθυντής   

Happythankyoumoreplease - Ερωτευμένοι στη Νέα Υόρκη (2010)Καλλιτεχνικός Διευθυντής   

Holy Rollers (2010)Καλλιτεχνικός Διευθυντής ....ντεκόρ 

The Imperialists Are Still Alive! - Οι Ιμπεριαλιστές είναι Ακόμα Ζωντανοί! (2010)Καλλιτεχνικός Διευθυντής   

Tiny Furniture - Μικροσκοπικά Επιπλα (2010)Καλλιτεχνικός Διευθυντής ....ντεκόρ 

The House of the Devil (2009)Καλλιτεχνικός Διευθυντής