• ΕΠΙ ΤΟΥ ΠΙΕΣΤΗΡΙΟΥ...

  • Αριθμός ταινιών: 22315
  • Αριθμός συν/τών: 759967
  • Πρόγραμμα 300 Κινηματογράφων και 18 τηλεοπτικών σταθμών
Περιεχόμενα
Γενικά - Φιλμογραφία
Συντελεστές - Φιλμογραφία


- Eπώνυμο, Όνομα:

Tonnerre, Jerome






- Φύλο: Aνδρας
- Τόπος Γέννησης: Paris, France





- Φιλμογραφία:

L`Ecole Buissonniere (2017)Σεναριογράφος   

Floride - Ταξίδι στο Μαϊάμι (2015)Σεναριογράφος   

A Promise - Μία Υπόσχεση (2013)Σεναριογράφος   

Elle s`en Va (2013)Σεναριογράφος   

J`Enrage de Son Absence (2012)Σεναριογράφος   

Renoir - Ρενουάρ (2012)Σεναριογράφος   

Les Femmes du 6eme Etage - Οι Γυναίκες του Τελευταίου Ορόφου (2010)Σεναριογράφος   

Quartier Lointain - Τα Μικρά Ονειρα της Νιότης μου (2010)Σεναριογράφος   

Mon Meilleur Ami - Ο Κολλητός μου (2006)Σεναριογράφος   

Backstage - Στα Παρασκήνια (2005)Σεναριογράφος   

Confidences Trop Intimes - Εξομολογήσεις Πολύ Προσωπικές (2004)Σεναριογράφος   

Bon Voyage - Γοητευτικοί Ταξιδιώτες (2003)Σεναριογράφος   

Belphegor: Le Fantome du Louvre - Μπελφέγκορ: Το Φάντασμα του Λούβρου (2001)Σεναριογράφος   

Le Bossu - Λαγκαρντέρ, ο Σωματοφύλακας (1997)Σεναριογράφος   

Un Coeur en Hiver - Μια Καρδιά το Χειμώνα (1992)Σεναριογράφος   

Un Homme et une Femme, 20 Ans Deja - Ενας Αντρας και μια Γυναίκα... 20 Χρόνια Μετά (1986)Σεναριογράφος   



 
Δεν υπάρχουν ακόμη σχόλια. Στείλτε το πρώτο!

Αυτή τη στιγμή δεν είστε συνδεδεμένος. Συνδεθείτε ή κάντε εγγραφή για να σχολιάσετε.