• ΕΠΙ ΤΟΥ ΠΙΕΣΤΗΡΙΟΥ...

  • Αριθμός ταινιών: 22307
  • Αριθμός συν/τών: 759912
  • Πρόγραμμα 300 Κινηματογράφων και 18 τηλεοπτικών σταθμών
Περιεχόμενα
Γενικά - Φιλμογραφία
Συντελεστές - Φιλμογραφία


- Eπώνυμο, Όνομα:

Tomasini, George






- Φύλο: Aνδρας
- Hμερομηνία Γέννησης: 20 Απριλίου 1909
- Τόπος Γέννησης: Springfield, Massachusetts, USA
- Hμερομηνία Θανάτου: 22 Νοεμβρίου 1964
- Σύζυγος: Brian, Mary


- Φιλμογραφία:

In Harm`s Way - Πρώτη Νίκη (1965)Μοντάζ   

7 Faces of Dr. Lao - Τα 7 Πρόσωπα του Δρ. Λάο (1964)Μοντάζ   

Marnie - Μάρνη (1964)Μοντάζ   

The Birds - Τα Πουλιά (1963)Μοντάζ   

Cape Fear - Δύο Γίγαντες Συγκρούονται (1962)Μοντάζ   

The Misfits - Οι Αταίριαστοι (1961)Μοντάζ   

Psycho - Ψυχώ (1960)Μοντάζ   

The Time Machine - Ο Αρχων του Κόσμου (1960)Μοντάζ   

North by Northwest - Στη Σκιά των Τεσσάρων Γιγάντων (1959)Μοντάζ  Academy Award Nominee

Vertigo - Δεσμώτης του Ιλίγγου (1958)Μοντάζ   

The Man Who Knew Too Much - Ο Ανθρωπος που Γνώριζε Πολλά (1956)Μοντάζ   

The Wrong Man - 13 Εγκλήματα Ζητούν Ενοχο (1956)Μοντάζ   

To Catch a Thief - Το Κυνήγι του Κλέφτη (1955)Μοντάζ   

Elephant Walk - Στον Δρόμο των Ελεφάντων (1954)Μοντάζ   

Rear Window - Σιωπηλός Μάρτυρας (1954)Μοντάζ   

Stalag 17 - Θάλαμος Εξόντωσης 17 (1953)Μοντάζ   

Union Pacific - Η Μεγάλη Περιπέτεια (1939)Διευθυντής Ήχου   



 
Δεν υπάρχουν ακόμη σχόλια. Στείλτε το πρώτο!

Αυτή τη στιγμή δεν είστε συνδεδεμένος. Συνδεθείτε ή κάντε εγγραφή για να σχολιάσετε.