• ΕΠΙ ΤΟΥ ΠΙΕΣΤΗΡΙΟΥ...

  • Αριθμός ταινιών: 22315
  • Αριθμός συν/τών: 759967
  • Πρόγραμμα 300 Κινηματογράφων και 18 τηλεοπτικών σταθμών
Περιεχόμενα
Γενικά - Φιλμογραφία
Συντελεστές - Φιλμογραφία


- Eπώνυμο, Όνομα:

Thomas, Michael






- Φύλο: Aνδρας






- Φιλμογραφία:

Emperor (2018)Σεναριογράφος   

The 33 - 33 Ψυχές (2015)Σεναριογράφος   

The Devil`s Double (2011)Σεναριογράφος   

B. Monkey - Αγρια Ομορφιά (1998)Σεναριογράφος   

Backbeat (1994)Σεναριογράφος   

Ruby Cairo - Κυνηγητό σε 3 Ηπείρους (1992)Σεναριογράφος   

Scandal - Σκάνδαλο (1989)Σεναριογράφος   

Ladyhawke - Ο Λύκος και το Γεράκι (1985)Σεναριογράφος   

The Hunger - Αίμα και Πάθος (1983)Σεναριογράφος   



 
Δεν υπάρχουν ακόμη σχόλια. Στείλτε το πρώτο!

Αυτή τη στιγμή δεν είστε συνδεδεμένος. Συνδεθείτε ή κάντε εγγραφή για να σχολιάσετε.