• ΕΠΙ ΤΟΥ ΠΙΕΣΤΗΡΙΟΥ...

  • Αριθμός ταινιών: 22315
  • Αριθμός συν/τών: 759967
  • Πρόγραμμα 300 Κινηματογράφων και 18 τηλεοπτικών σταθμών
Περιεχόμενα
Γενικά - Φιλμογραφία
Συντελεστές - Φιλμογραφία


- Eπώνυμο, Όνομα:

Thewlis, David



- Πραγματικό Όνομα:

David Wheeler


- Φύλο: Aνδρας
- Hμερομηνία Γέννησης: 20 Μαρτίου 1963
- Τόπος Γέννησης: Blackpool, Lancashire, England, UK
- Ύψος: 191 cm.



- Φιλμογραφία:

The Mercy - Η Μέρα της Επιστροφής μου (2018)Ηθοποιός ....Rodney Hallworth 

Wonder Woman (2017)Ηθοποιός ....Σερ Patrick Morgan/Ares 

Anomalisa (2015)Ηθοποιός ....Michael Stone (φωνή) 

Legend - Δίδυμοι Θρύλοι (2015)Ηθοποιός ....Leslie Payne 

Macbeth (2015)Ηθοποιός ....Duncan 

Regression - Σκοτεινή Ανάμνηση (2015)Ηθοποιός ....καθηγητής Kenneth Raines 

Queen and Country (2014)Ηθοποιός ....ανθυπολοχαγός Bradley 

Stonehearst Asylum - Το Ασυλο του Τρόμου (2014)Ηθοποιός ....Mickey Finn 

The Theory of Everything - Η Θεωρία των Πάντων (2014)Ηθοποιός ....Dennis Sciama 

Red 2 (2013)Ηθοποιός ....The Frog 

The Fifth Estate - Ο Ανθρωπος που Πούλησε τον Κόσμο (2013)Ηθοποιός ....Nick Davies 

The Zero Theorem - Το Θεώρημα Μηδέν (2013)Ηθοποιός ....Joby 

Anonymous - Ανώνυμος (2011)Ηθοποιός ....William Cecil 

Harry Potter and the Deathly Hallows: Part 2 - Ο Χάρι Πότερ και οι Κλήροι του Θανάτου, Μέρος 2ο (2011)Ηθοποιός ....Remus Lupin 

The Lady - Η Δύναμη του Ερωτα (2011)Ηθοποιός ....Michael Aris 

War Horse - Το Αλογο του Πολέμου (2011)Ηθοποιός ....Lyons 

Harry Potter and the Deathly Hallows: Part 1 - Ο Χάρι Πότερ και οι Κλήροι του Θανάτου, Μέρος 1ο (2010)Ηθοποιός ....Remus Lupin 

London Boulevard (2010)Ηθοποιός ....Jordan 

Mr. Nice (2010)Ηθοποιός ....James `Jim` McCann 

Harry Potter and the Half-Blood Prince - Ο Χάρι Πότερ και ο Ημίαιμος Πρίγκιψ (2009)Ηθοποιός ....Remus Lupin 

Veronika Decides to Die - Η Βερόνικα Αποφασίζει να Πεθάνει (2009)Ηθοποιός ....Δρ Blake 

The Boy in the Striped Pyjamas - Το Αγόρι Πίσω από το Συρματόπλεγμα (2008)Ηθοποιός ....ο πατέρας 

Harry Potter and the Order of the Phoenix - Ο Χάρι Πότερ και το Τάγμα του Φοίνικα (2007)Ηθοποιός ....Remus Lupin 

Basic Instinct 2 - Βασικό Ενστικτο 2 (2006)Ηθοποιός ....ντετέκτιβ Roy Washburn 

The Omen - Η Προφητεία (2006)Ηθοποιός ....Keith Jennings 

All the Invisible Children (2005)Ηθοποιός ....Jonathan 

Kingdom of Heaven - Το Βασίλειο των Ουρανών (2005)Ηθοποιός ....ιωαννίτης ιππότης 

The New World - Αγνωστος Κόσμος (2005)Ηθοποιός ....Edward Wingfield 

Harry Potter and the Prisoner of Azkaban - Ο Χάρι Πότερ και ο Αιχμάλωτος του Αζκαμπάν (2004)Ηθοποιός ....Remus J. Lupin 

Cheeky (2003)Ηθοποιός ....Harry Sankey 

"Σκηνοθετης   

"Σεναριογράφος   

Timeline (2003)Ηθοποιός ....Robert Doniger 

Gangster No. 1 - Το Μεγάλο Αφεντικό (2000)Ηθοποιός ....Freddie Mays 

Besieged - Πολιορκία μιας Γυναίκας (1998)Ηθοποιός ....Jason Kinsky 

Divorcing Jack - Χώρισε, Τζακ! (1998)Ηθοποιός ....Dan Starkey 

The Big Lebowski - Ο Μεγάλος Λεμπόφσκι (1998)Ηθοποιός ....Knox Harrington 

Seven Years in Tibet - Επτά Χρόνια στο Θιβέτ (1997)Ηθοποιός ....Peter Aufschnaiter 

DragonHeart - Η Καρδιά του Δράκου (1996)Ηθοποιός ....βασιλιάς Einon 

James and the Giant Peach - Ο Τζίμης και το Γιγαντοροδάκινο (1996)Ηθοποιός ....Earthworm (φωνή) 

The Island of Dr. Moreau - Το Νησί του Δρ. Μορώ (1996)Ηθοποιός ....Edward Douglas 

Restoration - Τα Χρόνια της Φωτιάς (1995)Ηθοποιός ....John Pearce 

Total Eclipse - Καταραμένη Σχέση (1995)Ηθοποιός ....Paul Verlaine 

Black Beauty - Η Μαύρη Καλλονή (1994)Ηθοποιός ....Jerry Barker 

Naked - Γυμνός (1993)Ηθοποιός ....Johnny 

The Trial - Η Δίκη (1993)Ηθοποιός ....Franz 

Damage - Μοιραίο Πάθος (1992)Ηθοποιός ....ντετέκτιβ 

Life Is Sweet - Η Ζωή Είναι Γλυκιά (1990)Ηθοποιός ....ο φίλος της Nicola 

Little Dorrit - Η Μικρή Ντορίτ (1988)Ηθοποιός ....George Braddle 



 
Δεν υπάρχουν ακόμη σχόλια. Στείλτε το πρώτο!

Αυτή τη στιγμή δεν είστε συνδεδεμένος. Συνδεθείτε ή κάντε εγγραφή για να σχολιάσετε.