• ΕΠΙ ΤΟΥ ΠΙΕΣΤΗΡΙΟΥ...

  • Αριθμός ταινιών: 22315
  • Αριθμός συν/τών: 759967
  • Πρόγραμμα 300 Κινηματογράφων και 18 τηλεοπτικών σταθμών
Περιεχόμενα
Γενικά - Φιλμογραφία
Συντελεστές - Φιλμογραφία


- Eπώνυμο, Όνομα:

Temime, Jany






- Φύλο: Γυναίκα






- Φιλμογραφία:

Passengers (2016)Κοστούμια   

Spectre (2015)Κοστούμια   

Victor Frankenstein (2015)Κοστούμια   

Hercules - Ηρακλής (2014)Κοστούμια   

Gravity (2013)Κοστούμια   

Skyfall (2012)Κοστούμια   

Wrath of the Titans - Η Οργή των Τιτάνων (2012)Κοστούμια   

Harry Potter and the Deathly Hallows: Part 2 - Ο Χάρι Πότερ και οι Κλήροι του Θανάτου, Μέρος 2ο (2011)Κοστούμια   

Harry Potter and the Deathly Hallows: Part 1 - Ο Χάρι Πότερ και οι Κλήροι του Θανάτου, Μέρος 1ο (2010)Κοστούμια   

Harry Potter and the Half-Blood Prince - Ο Χάρι Πότερ και ο Ημίαιμος Πρίγκιψ (2009)Κοστούμια   

In Bruges - Αποστολή στην Μπριζ (2008)Κοστούμια   

Harry Potter and the Order of the Phoenix - Ο Χάρι Πότερ και το Τάγμα του Φοίνικα (2007)Κοστούμια   

Children of Men - Τα Παιδιά των Ανθρώπων (2006)Κοστούμια   

Copying Beethoven - Αντιγράφοντας τον Μπετόβεν (2006)Κοστούμια   

Harry Potter and the Goblet of Fire - Ο Χάρι Πότερ και το Κύπελλο της Φωτιάς (2005)Κοστούμια   

Bridget Jones: The Edge of Reason - Bridget Jones: Η Επόμενη Σελίδα (2004)Κοστούμια   

Harry Potter and the Prisoner of Azkaban - Ο Χάρι Πότερ και ο Αιχμάλωτος του Αζκαμπάν (2004)Κοστούμια   

La Balsa de Piedra - Η Γη σε Δυο Κομμάτια (2002)Κοστούμια   

Ten Minutes Older: The Cello - Δέκα Λεπτά Αργότερα: Το Τσέλο (2002)Κοστούμια   

High Heels and Low Lifes - Ληστεία με Γοητεία (2001)Κοστούμια   

Invincible - Ανίκητος (2001)Κοστούμια   

Gangster No. 1 - Το Μεγάλο Αφεντικό (2000)Κοστούμια   

The Luzhin Defence - Η Αμυνα του Βασιλιά (2000)Κοστούμια   

Karakter - Μοιραίος Χαρακτήρας (1997)Κοστούμια   

Antonia - Αντόνια, ο Κύκλος μιας Ζωής (1995)Κοστούμια   



 
Δεν υπάρχουν ακόμη σχόλια. Στείλτε το πρώτο!

Αυτή τη στιγμή δεν είστε συνδεδεμένος. Συνδεθείτε ή κάντε εγγραφή για να σχολιάσετε.