• ΕΠΙ ΤΟΥ ΠΙΕΣΤΗΡΙΟΥ...

  • Αριθμός ταινιών: 22307
  • Αριθμός συν/τών: 759912
  • Πρόγραμμα 300 Κινηματογράφων και 18 τηλεοπτικών σταθμών
Περιεχόμενα
Γενικά - Φιλμογραφία
Συντελεστές - Φιλμογραφία


- Eπώνυμο, Όνομα:

Taylor, Terri






- Φύλο: Γυναίκα






- Φιλμογραφία:

Amityville: The Awakening - Amityville: Το Ξύπνημα (2017)Υπεύθυνος Cast   

Get Out - Τρέξε! (2017)Υπεύθυνος Cast   

Happy Death Day - Γενέθλια Θανάτου (2017)Υπεύθυνος Cast   

The Keeping Hours (2017)Υπεύθυνος Cast   

In a Valley of Violence - Η Κοιλάδα της Βίας (2016)Υπεύθυνος Cast   

Lowriders (2016)Υπεύθυνος Cast   

Ouija: Origin of Evil - Ouija: Η Πηγή του Κακού (2016)Υπεύθυνος Cast   

The Darkness - Στο Σκοτάδι (2016)Υπεύθυνος Cast   

The Purge: Election Year - Κάθαρση: Ετος Εκλογών (2016)Υπεύθυνος Cast   

Viral - Πανδημία (2016)Υπεύθυνος Cast   

Curve - Μετά τη Στροφή (2015)Υπεύθυνος Cast   

Insidious: Chapter 3 - Παγιδευμένη Ψυχή: Κεφάλαιο 3 (2015)Υπεύθυνος Cast   

Jem and the Holograms - Jem and the Holograms: Ζωή Σαν Σουπερστάρ (2015)Υπεύθυνος Cast   

Paranormal Activity: The Ghost Dimension - Μεταφυσική Δραστηριότητα: Η Διάσταση των Φαντασμάτων (2015)Υπεύθυνος Cast   

Sinister 2 (2015)Υπεύθυνος Cast   

The Gift - Το Δώρο (2015)Υπεύθυνος Cast   

Cooties - Δάσκαλοι Εναντίον Ζόμπι (2014)Υπεύθυνος Cast   

Devil`s Due - Ο Ερχομός του Διαβόλου (2014)Υπεύθυνος Cast   

The Purge: Anarchy - Κάθαρση: Αναρχία (2014)Υπεύθυνος Cast   

Whiplash - Χωρίς Μέτρο (2014)Υπεύθυνος Cast   

Max Rose (2013)Υπεύθυνος Cast   

Chernobyl Diaries - Τα Ημερολόγια του Τσερνομπίλ (2012)Υπεύθυνος Cast   

Hitchcock - Χίτσκοκ (2012)Υπεύθυνος Cast   

Paranormal Activity 4 - Μεταφυσική Δραστηριότητα 4 (2012)Υπεύθυνος Cast   

Jeff, Who Lives at Home - Ο Τζεφ Ανακαλύπτει το Πεπρωμένο του (2011)Υπεύθυνος Cast   

Paranormal Activity 3 - Μεταφυσική Δραστηριότητα 3 (2011)Υπεύθυνος Cast   

Paranormal Activity 2 - Μεταφυσική Δραστηριότητα 2 (2010)Υπεύθυνος Cast   

Ramona and Beezus - Η Ραμόνα και η Αδελφή της (2010)Υπεύθυνος Cast   

Step Up 2: The Streets - Step Up 2: Το Επόμενο Βήμα (2008)Υπεύθυνος Cast   

War of the Worlds - Ο Πόλεμος των Κόσμων (2005)Υπεύθυνος Cast   

13 Going on 30 - Ξαφνικά... 30 (2004)Υπεύθυνος Cast   

Seabiscuit - Το Μεγάλο Φαβορί (2003)Υπεύθυνος Cast   



 
Δεν υπάρχουν ακόμη σχόλια. Στείλτε το πρώτο!

Αυτή τη στιγμή δεν είστε συνδεδεμένος. Συνδεθείτε ή κάντε εγγραφή για να σχολιάσετε.