• ΕΠΙ ΤΟΥ ΠΙΕΣΤΗΡΙΟΥ...

  • Αριθμός ταινιών: 22315
  • Αριθμός συν/τών: 759967
  • Πρόγραμμα 300 Κινηματογράφων και 18 τηλεοπτικών σταθμών
Περιεχόμενα
Γενικά - Φιλμογραφία
Συντελεστές - Φιλμογραφία


- Eπώνυμο, Όνομα:

Southard, Jonathan















- Φιλμογραφία:

Arsenal - Ομηρος της Μαφίας (2017)Βοηθός Σκηνοθέτη   

First Kill (2017)Βοηθός Σκηνοθέτη   

Marauders - Οι Επιδρομείς (2016)Βοηθός Σκηνοθέτη   

Precious Cargo - Πολύτιμο Φορτίο (2016)Βοηθός Σκηνοθέτη   

Ashby (2015)Βοηθός Σκηνοθέτη   

Extraction - Τρομοκράτες (2015)Βοηθός Σκηνοθέτη   

Heist - Λεωφορείο 657 (2015)Βοηθός Σκηνοθέτη   

Vice - Vice: Η Πόλη της Βίας (2015)Βοηθός Σκηνοθέτη   

The Prince (2014)Βοηθός Σκηνοθέτη   

The Scribbler (2014)Βοηθός Σκηνοθέτη   

Bad Milo! (2013)Βοηθός Σκηνοθέτη   

Coldwater (2013)Βοηθός Σκηνοθέτη   

Walking with Dinosaurs 3D - Περπατώντας με τους Δεινόσαυρους: Η Ταινία σε 3D (2013)Βοηθός Σκηνοθέτη   

"Διευθυντής Παραγωγής   

Goats (2012)Βοηθός Σκηνοθέτη   

Another Happy Day - Αλλη Μια... Χαρούμενη Μέρα (2011)Βοηθός Σκηνοθέτη   

D-War - Ο Πόλεμος των Δράκων (2007)Βοηθός Σκηνοθέτη   

Back in the Day - Οι Γκάνγκστερ (2004)Βοηθός Σκηνοθέτη   

The SpongeBob SquarePants Movie - Μπομπ ο Σφουγγαράκης (2004)Βοηθός Σκηνοθέτη