• ΕΠΙ ΤΟΥ ΠΙΕΣΤΗΡΙΟΥ...

  • Αριθμός ταινιών: 22315
  • Αριθμός συν/τών: 759967
  • Πρόγραμμα 300 Κινηματογράφων και 18 τηλεοπτικών σταθμών
Περιεχόμενα
Γενικά - Φιλμογραφία
Συντελεστές - Φιλμογραφία


- Eπώνυμο, Όνομα:

Sorvino, Mira



- Πραγματικό Όνομα:

Mira Katherine Sorvino


- Φύλο: Γυναίκα
- Hμερομηνία Γέννησης: 28 Σεπτεμβρίου 1967
- Τόπος Γέννησης: Tenafly, New Jersey, USA
- Ύψος: 178 cm.
- Σύζυγος: Backus, Christopher


- Φιλμογραφία:

Exposed - Αυτόπτης Μάρτυρας (2016)Ηθοποιός ....Janine Cullen 

Mothers and Daughters (2016)Ηθοποιός ....Georgina Scott 

Do You Believe? (2015)Ηθοποιός ....Samantha 

Woody Allen: A Documentary (2012)Ηθοποιός ....η ίδια 

Angels Crest - Λάθος Απόφαση (2011)Ηθοποιός ....Angie 

Union Square (2011)Ηθοποιός ....Lucy 

Multiple Sarcasms - Πολλαπλοί Σαρκασμοί (2010)Ηθοποιός ....Cari 

Leningrad - 872 Μέρες στο Λένινγκραντ (2009)Ηθοποιός ....Kate Davis 

Like Dandelion Dust - Σαν Κλέφτης Ευτυχίας (2009)Ηθοποιός ....Wendy Porter 

Reservation Road - Μοιραία Σύγκρουση (2007)Ηθοποιός ....Ruth Wheldon 

The Final Cut - Τελική Πράξη (2004)Ηθοποιός ....Delila 

Gods and Generals - Θεοί και Στρατηγοί (2003)Ηθοποιός ....Frances Caroline `Fanny` Chamberlain 

Between Strangers - Μεταξύ Αγνώστων (2002)Ηθοποιός ....Natalia Bauer 

The Grey Zone - Γκρίζα Ζώνη (2001)Ηθοποιός ....Dina 

The Triumph of Love - Τα Δύο Πρόσωπα του Ερωτα (2001)Ηθοποιός ....η πριγκίπισσα 

Bamboozled - Ο Απατηλός Κόσμος της Δόξας (2000)Ηθοποιός ....η ίδια 

At First Sight - Με την Πρώτη Ματιά (1999)Ηθοποιός ....Amy Benic 

Summer of Sam - Το Καλοκαίρι του Σαμ (1999)Ηθοποιός ....Dionna 

Lulu on the Bridge - Ερωτευμένοι εως την Αιωνιότητα (1998)Ηθοποιός ....Celia Burns 

The Replacement Killers - Εφεδρικοί Δολοφόνοι (1998)Ηθοποιός ....Meg Coburn 

Mimic (1997)Ηθοποιός ....Δρ Susan Tyler 

Romy and Michele`s High School Reunion - Ρόμι και Μισέλ (1997)Ηθοποιός ....Romy White 

Beautiful Girls - Ομορφα Κορίτσια (1996)Ηθοποιός ....Sharon Cassidy 

Tales of Erotica - Ερωτικές Ιστορίες (1996)Ηθοποιός ....Teresa 

Blue in the Face - Λίγος Καπνός Ακόμα (1995)Ηθοποιός ....νεαρή κυρία 

Mighty Aphrodite - Ακαταμάχητη Αφροδίτη (1995)Ηθοποιός ....Linda AshAcademy Award Winner

Barcelona (1994)Ηθοποιός ....Marta Ferrer 

Quiz Show (1994)Ηθοποιός ....Sandra Goodwin 

The Stuff (1985)Ηθοποιός ....εργάτρια 



 
Δεν υπάρχουν ακόμη σχόλια. Στείλτε το πρώτο!

Αυτή τη στιγμή δεν είστε συνδεδεμένος. Συνδεθείτε ή κάντε εγγραφή για να σχολιάσετε.