• ΕΠΙ ΤΟΥ ΠΙΕΣΤΗΡΙΟΥ...

  • Αριθμός ταινιών: 22307
  • Αριθμός συν/τών: 759912
  • Πρόγραμμα 300 Κινηματογράφων και 18 τηλεοπτικών σταθμών
Περιεχόμενα
Γενικά - Φιλμογραφία
Συντελεστές - Φιλμογραφία


- Eπώνυμο, Όνομα:

Soomekh, Bahar






- Φύλο: Γυναίκα
- Hμερομηνία Γέννησης: 30 Μαρτίου 1975
- Τόπος Γέννησης: Tehran, Iran
- Ύψος: 165 cm.



- Φιλμογραφία:

Just Like a Woman - Μια Γυναίκα Μόνο Ξέρει (2012)Ηθοποιός ....Soha 

Saw VI (2009)Ηθοποιός ....Lynn Denlon (αρχείο) 

Saw V (2008)Ηθοποιός ....Lynn Denlon (αρχείο) 

Saw IV (2007)Ηθοποιός ....Lynn Denlon 

Mission: Impossible III - M:I-III Επικίνδυνη Αποστολή 3 (2006)Ηθοποιός ....διερμηνέας 

Saw III - Σε Βλέπω ΙΙΙ (2006)Ηθοποιός ....Lynn Denlon 

Syriana (2005)Ηθοποιός ....Yassi 

Crash (2004)Ηθοποιός ....Dorri 



 
Δεν υπάρχουν ακόμη σχόλια. Στείλτε το πρώτο!

Αυτή τη στιγμή δεν είστε συνδεδεμένος. Συνδεθείτε ή κάντε εγγραφή για να σχολιάσετε.