• ΕΠΙ ΤΟΥ ΠΙΕΣΤΗΡΙΟΥ...

  • Αριθμός ταινιών: 22307
  • Αριθμός συν/τών: 759912
  • Πρόγραμμα 300 Κινηματογράφων και 18 τηλεοπτικών σταθμών
Περιεχόμενα
Γενικά - Φιλμογραφία
Συντελεστές - Φιλμογραφία


- Eπώνυμο, Όνομα:

Son, Lisa















- Φιλμογραφία:

Annabelle: Creation (2017)Καλλιτεχνικός Διευθυντής ....ντεκόρ 

Lights Out - Μη Σβήσεις το Φως (2016)Καλλιτεχνικός Διευθυντής ....ντεκόρ 

Mr. Church (2016)Καλλιτεχνικός Διευθυντής ....ντεκόρ 

The Bad Batch (2016)Καλλιτεχνικός Διευθυντής ....ντεκόρ 

Stockholm, Pennsylvania (2015)Καλλιτεχνικός Διευθυντής ....ντεκόρ 

The Boy Next Door (2015)Καλλιτεχνικός Διευθυντής ....ντεκόρ 

Cake (2014)Καλλιτεχνικός Διευθυντής ....ντεκόρ 

Afternoon Delight - Σέξι Νταντά (2013)Καλλιτεχνικός Διευθυντής ....ντεκόρ