• ΕΠΙ ΤΟΥ ΠΙΕΣΤΗΡΙΟΥ...

  • Αριθμός ταινιών: 22307
  • Αριθμός συν/τών: 759912
  • Πρόγραμμα 300 Κινηματογράφων και 18 τηλεοπτικών σταθμών
Περιεχόμενα
Γενικά - Φιλμογραφία
Συντελεστές - Φιλμογραφία


- Eπώνυμο, Όνομα:

Solondz, Todd






- Φύλο: Aνδρας
- Hμερομηνία Γέννησης: 15 Οκτωβρίου 1959
- Τόπος Γέννησης: Newark, New Jersey, USA
- Ύψος: 170 cm.



- Φιλμογραφία:

Wiener-Dog (2016)Σκηνοθετης   

"Σεναριογράφος   

Dark Horse (2011)Σκηνοθετης   

"Σεναριογράφος   

Life During Wartime (2009)Σκηνοθετης   

"Σεναριογράφος   

Palindromes - Παλινδρομές (2004)Σκηνοθετης   

"Σεναριογράφος   

Storytelling (2001)Σκηνοθετης   

"Σεναριογράφος   

Happiness - Ευτυχία (1998)Σκηνοθετης   

"Σεναριογράφος   

As Good as It Gets - Καλύτερα Δεν Γίνεται (1997)Ηθοποιός ....επιβάτης λεωφορείου 

Welcome to the Dollhouse - Καλωσήλθατε στο Κουκλόσπιτο (1995)Παραγωγός   

"Σκηνοθετης   

"Σεναριογράφος   

Married to the Mob - Η Γυναίκα του Γκάγκστερ (1988)Ηθοποιός ....ρεπόρτερ 



 
Δεν υπάρχουν ακόμη σχόλια. Στείλτε το πρώτο!

Αυτή τη στιγμή δεν είστε συνδεδεμένος. Συνδεθείτε ή κάντε εγγραφή για να σχολιάσετε.