• ΕΠΙ ΤΟΥ ΠΙΕΣΤΗΡΙΟΥ...

  • Αριθμός ταινιών: 22315
  • Αριθμός συν/τών: 759967
  • Πρόγραμμα 300 Κινηματογράφων και 18 τηλεοπτικών σταθμών
Περιεχόμενα
Γενικά - Φιλμογραφία
Συντελεστές - Φιλμογραφία


- Eπώνυμο, Όνομα:

Skarsgard, Bill



- Πραγματικό Όνομα:

Bill Istvan Günther Skarsgård


- Φύλο: Aνδρας
- Hμερομηνία Γέννησης: 09 Αυγούστου 1990
- Τόπος Γέννησης: Vallingby, Sweden
- Ύψος: 191 cm.



- Φιλμογραφία:

Emperor (2018)Ηθοποιός ....βασιλιάς Philippe II 

Atomic Blonde (2017)Ηθοποιός ....Merkel 

It - Το Αυτό (2017)Ηθοποιός ....Pennywise 

Allegiant - Η Τριλογία της Απόκλισης: Αφοσίωση (2016)Ηθοποιός ....Matthew 

Victoria (2013)Ηθοποιός ....Otto 

Anna Karenina - Αννα Καρένινα (2012)Ηθοποιός ....Makhotin 

I Rymden Finns Inga Kanslor (2010)Ηθοποιός ....Simon 



 
Δεν υπάρχουν ακόμη σχόλια. Στείλτε το πρώτο!

Αυτή τη στιγμή δεν είστε συνδεδεμένος. Συνδεθείτε ή κάντε εγγραφή για να σχολιάσετε.