• ΕΠΙ ΤΟΥ ΠΙΕΣΤΗΡΙΟΥ...

  • Αριθμός ταινιών: 22307
  • Αριθμός συν/τών: 759912
  • Πρόγραμμα 300 Κινηματογράφων και 18 τηλεοπτικών σταθμών
Περιεχόμενα
Γενικά - Φιλμογραφία
Συντελεστές - Φιλμογραφία


- Eπώνυμο, Όνομα:

Simpkins, Ty



- Πραγματικό Όνομα:

Ty Keegan Simpkins


- Φύλο: Aνδρας
- Hμερομηνία Γέννησης: 06 Αυγούστου 2001
- Τόπος Γέννησης: New York City, New York, USA




- Φιλμογραφία:

The Nice Guys (2016)Ηθοποιός ....Bobby 

Jurassic World (2015)Ηθοποιός ....Gray Mitchell 

Meadowland (2015)Ηθοποιός ....Adam 

Insidious: Chapter 2 - Παγιδευμένη Ψυχή: Κεφάλαιο 2 (2013)Ηθοποιός ....Dalton Lambert 

Iron Man 3 (2013)Ηθοποιός ....Harley Keener 

Insidious - Παγιδευμένη Ψυχή (2010)Ηθοποιός ....Dalton Lambert 

The Next Three Days - Οι Επόμενες Τρεις Μέρες (2010)Ηθοποιός ....Luke 

Pride and Glory - Ζήτημα Τιμής (2008)Ηθοποιός ....Matthew Egan 

Revolutionary Road - Ο Δρόμος της Επανάστασης (2008)Ηθοποιός ....Michael Wheeler 

Little Children - Κρυφές Επιθυμίες (2006)Ηθοποιός ....Aaron Adamson 

War of the Worlds - Ο Πόλεμος των Κόσμων (2005)Ηθοποιός ....3χρονο αγόρι 



 
Δεν υπάρχουν ακόμη σχόλια. Στείλτε το πρώτο!

Αυτή τη στιγμή δεν είστε συνδεδεμένος. Συνδεθείτε ή κάντε εγγραφή για να σχολιάσετε.