• ΕΠΙ ΤΟΥ ΠΙΕΣΤΗΡΙΟΥ...

  • Αριθμός ταινιών: 22315
  • Αριθμός συν/τών: 759967
  • Πρόγραμμα 300 Κινηματογράφων και 18 τηλεοπτικών σταθμών
Περιεχόμενα
Γενικά - Φιλμογραφία
Συντελεστές - Φιλμογραφία


- Eπώνυμο, Όνομα:

Shaw, Kirk






- Φύλο: Aνδρας
- Τόπος Γέννησης: Canada





- Φιλμογραφία:

Arsenal - Ομηρος της Μαφίας (2017)Παραγωγός   

First Kill (2017)Παραγωγός   

Marauders - Οι Επιδρομείς (2016)Παραγωγός   

Precious Cargo - Πολύτιμο Φορτίο (2016)Παραγωγός   

Extraction - Τρομοκράτες (2015)Παραγωγός   

Papa: Hemingway in Cuba (2015)Παραγωγός   

Drive Hard (2014)Παραγωγός   

Personal Effects - Προσωπική Υπόθεση (2009)Παραγωγός   

Stan Helsing (2009)Παραγωγός   

Blonde and Blonder - Ξανθοί Μπελάδες (2008)Παραγωγός   

The Hurt Locker (2008)Παραγωγός   

While She Was Out - Η Παγίδα (2008)Παραγωγός   

Battle in Seattle - Η Εξέγερση (2007)Παραγωγός   

Numb - Ο Κύριος `Δεν Είμαι Εγώ` (2007)Παραγωγός   

When a Man Falls in the Forest - Παράλληλες Ζωές (2007)Παραγωγός   

Sisters - Σιαμαίες (2006)Παραγωγός   



 
Δεν υπάρχουν ακόμη σχόλια. Στείλτε το πρώτο!

Αυτή τη στιγμή δεν είστε συνδεδεμένος. Συνδεθείτε ή κάντε εγγραφή για να σχολιάσετε.