• ΕΠΙ ΤΟΥ ΠΙΕΣΤΗΡΙΟΥ...

  • Αριθμός ταινιών: 22307
  • Αριθμός συν/τών: 759912
  • Πρόγραμμα 300 Κινηματογράφων και 18 τηλεοπτικών σταθμών
Περιεχόμενα
Γενικά - Φιλμογραφία
Συντελεστές - Φιλμογραφία


- Eπώνυμο, Όνομα:

Seymour, Jane



- Πραγματικό Όνομα:

Joyce Penelope Wilhelmina Frankenberg


- Φύλο: Γυναίκα
- Hμερομηνία Γέννησης: 15 Φεβρουαρίου 1951
- Τόπος Γέννησης: Hayes, Middlesex, England, UK
- Ύψος: 163 cm.



- Φιλμογραφία:

Sandy Wexler (2017)Ηθοποιός ....Cindy Marvelle 

Fifty Shades of Black - Πενήντα Αποχρώσεις του Μαύρου (2016)Ηθοποιός ....Claire 

High Strung - Ζήσε με Ρυθμό (2016)Ηθοποιός ....Oksana 

Glen Campbell: I`ll Be Me (2014)Παραγωγός   

Austenland - Κολλημένη με την Τζέιν Οστιν (2013)Ηθοποιός ....Κα Wattlesbrook 

Love, Wedding, Marriage (2011)Ηθοποιός ....Betty 

The Family Tree (2011)Ηθοποιός ....γιαγιά Ilene 

Blind Dating - Ραντεβού με Παρθένο (2006)Ηθοποιός ....Δρ Evans 

"Παραγωγός   

Wedding Crashers - Γαμο-Μπελάδες (2005)Ηθοποιός ....Kathleen Cleary 

Quest for Camelot - Το Μαγικό Σπαθί: Αναζητώντας το Κάμελοτ (1998)Ηθοποιός ....Juliana (φωνή) 

Somewhere in Time - Ο Ταξιδιώτης που Γύρισε από το Αύριο (1980)Ηθοποιός ....Elise McKenna 

Battlestar Galactica - Γαλαξίας: Ετος 7000 (1978)Ηθοποιός ....Serina 

Sinbad and the Eye of the Tiger - Ο Σεβάχ Επιτίθεται (1977)Ηθοποιός ....Farah 

Live and Let Die - Τζέιμς Μποντ, Πράκτωρ 007: Ζήσε και Ασε τους Αλλους να Πεθαίνουν (1973)Ηθοποιός ....Solitaire 

Young Winston - Τα Ταραγμένα Χρόνια Ενός Γίγαντα (1972)Ηθοποιός ....Pamela Plowden 

Oh! What a Lovely War - Αυτός ο Υπέροχος Πόλεμος (1969)Ηθοποιός ....τραγουδίστρια 



 
Δεν υπάρχουν ακόμη σχόλια. Στείλτε το πρώτο!

Αυτή τη στιγμή δεν είστε συνδεδεμένος. Συνδεθείτε ή κάντε εγγραφή για να σχολιάσετε.