• ΕΠΙ ΤΟΥ ΠΙΕΣΤΗΡΙΟΥ...

  • Αριθμός ταινιών: 22307
  • Αριθμός συν/τών: 759912
  • Πρόγραμμα 300 Κινηματογράφων και 18 τηλεοπτικών σταθμών
Περιεχόμενα
Γενικά - Φιλμογραφία
Συντελεστές - Φιλμογραφία


- Eπώνυμο, Όνομα:

Scherick, Jay






- Φύλο: Aνδρας






- Φιλμογραφία:

Baywatch (2017)Σεναριογράφος   

The Smurfs 2 - Στρουμφάκια 2 (2013)Σεναριογράφος   

The Smurfs - Στρουμφάκια (2011)Σεναριογράφος   

Zookeeper - Ζωολογικός Τύπος (2011)Σεναριογράφος   

Norbit (2007)Σεναριογράφος   

Guess Who - Μάντεψε Ποιος (2005)Σεναριογράφος   

National Security - Εθνική Ασφάλεια (2003)Σεναριογράφος   

I Spy - Εγώ, ο Κατάσκοπος (2002)Σεναριογράφος   

Serving Sara - Στην Υπηρεσία του Νόμου και της... Σάρας! (2002)Σεναριογράφος   



 
Δεν υπάρχουν ακόμη σχόλια. Στείλτε το πρώτο!

Αυτή τη στιγμή δεν είστε συνδεδεμένος. Συνδεθείτε ή κάντε εγγραφή για να σχολιάσετε.