• ΕΠΙ ΤΟΥ ΠΙΕΣΤΗΡΙΟΥ...

  • Αριθμός ταινιών: 22315
  • Αριθμός συν/τών: 759967
  • Πρόγραμμα 300 Κινηματογράφων και 18 τηλεοπτικών σταθμών
Περιεχόμενα
Γενικά - Φιλμογραφία
Συντελεστές - Φιλμογραφία


- Eπώνυμο, Όνομα:

Schamberger, Christa






- Φύλο: Γυναίκα






- Φιλμογραφία:

The Last Face (2016)Υπεύθυνος Cast   

The Siege of Jadotville (2016)Υπεύθυνος Cast   

Vehicle 19 - Ο Μαχητής (2013)Υπεύθυνος Cast   

Zulu - Το Ακρωτήρι της Βίας (2013)Υπεύθυνος Cast   

The Girl (2012)Υπεύθυνος Cast   

Winnie (2011)Υπεύθυνος Cast   

Africa United (2010)Υπεύθυνος Cast   

Lost Boys: The Thirst - Τα Παιδιά της Νύχτας: Η Δίψα (2010)Υπεύθυνος Cast   

Endgame (2009)Υπεύθυνος Cast   

Skin - Το Χρώμα του Ανθρώπου (2008)Υπεύθυνος Cast   

The Fall - Εξωπραγματικότητα (2006)Υπεύθυνος Cast   

Man to Man - Η Ανθρώπινη Λύση (2005)Υπεύθυνος Cast   

Yesterday (2004)Υπεύθυνος Cast   

Stander - Στάντερ (2003)Υπεύθυνος Cast   

A Far Off Place - Κυνηγητό στη Μαύρη Ηπειρο (1993)Υπεύθυνος Cast   



 
Δεν υπάρχουν ακόμη σχόλια. Στείλτε το πρώτο!

Αυτή τη στιγμή δεν είστε συνδεδεμένος. Συνδεθείτε ή κάντε εγγραφή για να σχολιάσετε.