• ΕΠΙ ΤΟΥ ΠΙΕΣΤΗΡΙΟΥ...

  • Αριθμός ταινιών: 22307
  • Αριθμός συν/τών: 759912
  • Πρόγραμμα 300 Κινηματογράφων και 18 τηλεοπτικών σταθμών
Περιεχόμενα
Γενικά - Φιλμογραφία
Συντελεστές - Φιλμογραφία


- Eπώνυμο, Όνομα:

Schaech, Johnathon






- Φύλο: Aνδρας
- Hμερομηνία Γέννησης: 10 Σεπτεμβρίου 1969
- Τόπος Γέννησης: Edgewood, Maryland, USA
- Ύψος: 180 cm.



- Φιλμογραφία:

Arsenal - Ομηρος της Μαφίας (2017)Ηθοποιός ....Mikey 

Marauders - Οι Επιδρομείς (2016)Ηθοποιός ....Mims 

Vice - Vice: Η Πόλη της Βίας (2015)Ηθοποιός ....Chris 

7500 (2014)Ηθοποιός ....σμηναγός Haining 

The Legend of Hercules - Ηρακλής: Η Αρχή του Θρύλου (2014)Ηθοποιός ....Tarak 

The Prince (2014)Ηθοποιός ....Frank 

Dark Circles (2013)Ηθοποιός ....Alex 

Phantom (2013)Ηθοποιός ....Pavlov 

5 Days of War - 5 Μέρες Πολέμου (2011)Ηθοποιός ....λοχαγός Rezo Avaliani 

Takers - Ασύλληπτη Συμμορία (2010)Ηθοποιός ....Scott 

Prom Night - Η Νύχτα των Αποφοίτων (2008)Ηθοποιός ....Richard Fenton 

Quarantine - Καραντίνα (2008)Ηθοποιός ....George Fletcher 

The Sweetest Thing - Γλυκός Πειρασμός (2002)Ηθοποιός ....τύπος με πέτσινο 

Hush - Ενοχη Σιωπή (1998)Ηθοποιός ....Jackson Baring 

That Thing You Do! (1996)Ηθοποιός ....Jimmy Mattingly 

How to Make an American Quilt - Ακολουθώντας την Καρδιά σου (1995)Ηθοποιός ....Leon 

The Doom Generation (1995)Ηθοποιός ....Xavier Red 

Storia di Una Capinera - Η Δύναμη του Πεπρωμένου (1993)Ηθοποιός ....Nino 



 
Δεν υπάρχουν ακόμη σχόλια. Στείλτε το πρώτο!

Αυτή τη στιγμή δεν είστε συνδεδεμένος. Συνδεθείτε ή κάντε εγγραφή για να σχολιάσετε.