• ΕΠΙ ΤΟΥ ΠΙΕΣΤΗΡΙΟΥ...

  • Αριθμός ταινιών: 22307
  • Αριθμός συν/τών: 759912
  • Πρόγραμμα 300 Κινηματογράφων και 18 τηλεοπτικών σταθμών
Περιεχόμενα
Γενικά - Φιλμογραφία
Συντελεστές - Φιλμογραφία


- Eπώνυμο, Όνομα:

Sarossy, Paul






- Φύλο: Aνδρας
- Hμερομηνία Γέννησης: 24 Απριλίου 1963
- Τόπος Γέννησης: Barrie, Ontario, Canada
- Σύζυγος: O`Rawe, Geraldine



- Φιλμογραφία:

Goon: Last of the Enforcers (2017)Κινηματογραφιστής   

Remember - Γράμμα από το Παρελθόν (2015)Κινηματογραφιστής   

The Captive - Η Αιχμάλωτη (2014)Κινηματογραφιστής   

Devil`s Knot - Τα Δεσμά του Διαβόλου (2013)Κινηματογραφιστής   

Chloe - Υποψία (2009)Κινηματογραφιστής   

Adoration (2008)Κινηματογραφιστής   

The Deal (2008)Κινηματογραφιστής   

Charlie Bartlett - Η Επανάσταση του Τσάρλι (2007)Κινηματογραφιστής   

Si J`Etais Toi - Η Τελευταία Ανάσα (2007)Κινηματογραφιστής   

One Way - Στοιχείο Εγκλήματος (2006)Κινηματογραφιστής   

The Wicker Man - Το Μυστικό του Σκιάχτρου (2006)Κινηματογραφιστής   

Ripley Under Ground - Η Επιστροφή του Κύριου Ρίπλεϊ (2005)Κινηματογραφιστής   

Where the Truth Lies - Εκεί που Βρίσκεται η Αλήθεια (2005)Κινηματογραφιστής   

Head in the Clouds - Σαν Πρόσωπο στα Σύννεφα (2004)Κινηματογραφιστής   

Ararat (2002)Κινηματογραφιστής   

On the Nose - Τύχη Βουνό (2001)Κινηματογραφιστής   

Duets - Ντουέτα (2000)Κινηματογραφιστής   

Felicia`s Journey - Το Ταξίδι της Φελίτσια (1999)Κινηματογραφιστής   

Affliction - Οδύνη (1997)Κινηματογραφιστής   

Picture Perfect - Εραστής σε Τιμή Ευκαιρίας (1997)Κινηματογραφιστής   

The Sweet Hereafter - Το Γλυκό Πεπρωμένο (1997)Κινηματογραφιστής   

Exotica (1994)Κινηματογραφιστής   

The Adjuster - Ο Ασφαλιστής (1991)Κινηματογραφιστής   

Speaking Parts (1989)Κινηματογραφιστής   



 
Δεν υπάρχουν ακόμη σχόλια. Στείλτε το πρώτο!

Αυτή τη στιγμή δεν είστε συνδεδεμένος. Συνδεθείτε ή κάντε εγγραφή για να σχολιάσετε.