• ΕΠΙ ΤΟΥ ΠΙΕΣΤΗΡΙΟΥ...

  • Αριθμός ταινιών: 22315
  • Αριθμός συν/τών: 759967
  • Πρόγραμμα 300 Κινηματογράφων και 18 τηλεοπτικών σταθμών
Περιεχόμενα
Γενικά - Φιλμογραφία
Συντελεστές - Φιλμογραφία


- Eπώνυμο, Όνομα:

Sanko, Anton






- Φύλο: Aνδρας






- Φιλμογραφία:

Visions - Οράματα (2015)Συνθέτης   

Jessabelle - Φαντάσματα (2014)Συνθέτης   

Ouija - Ouija: Πίνακας Πνευμάτων (2014)Συνθέτης   

The Devil`s Hand (2014)Συνθέτης   

Nurse 3-D (2013)Συνθέτης   

The Possession - Δαιμονισμένη (2012)Συνθέτης   

Rabbit Hole - Απώλεια (2010)Συνθέτης   

Handsome Harry (2009)Συνθέτης   

Steep - Στα Ορια (2007)Συνθέτης   

Delirious - Ολα για την Κορυφή (2006)Συνθέτης   

One Last Thing... - Κάνε μια Ευχή... (2005)Συνθέτης   



 
Δεν υπάρχουν ακόμη σχόλια. Στείλτε το πρώτο!

Αυτή τη στιγμή δεν είστε συνδεδεμένος. Συνδεθείτε ή κάντε εγγραφή για να σχολιάσετε.