• ΕΠΙ ΤΟΥ ΠΙΕΣΤΗΡΙΟΥ...

  • Αριθμός ταινιών: 22307
  • Αριθμός συν/τών: 759912
  • Πρόγραμμα 300 Κινηματογράφων και 18 τηλεοπτικών σταθμών
Συντελεστές - Φιλμογραφία


- Eπώνυμο, Όνομα:

Salles, Walter



- Πραγματικό Όνομα:

Walther Moreira Salles Jr.


- Φύλο: Aνδρας
- Hμερομηνία Γέννησης: 12 Απριλίου 1956
- Τόπος Γέννησης: Rio de Janeiro, Brazil
- Σύζυγος: Klabin, Maria



- Φιλμογραφία:

Aquarius (2016)Παραγωγός   

La Patota - Paulina (2015)Παραγωγός   

On the Road - Στο Δρόμο (2012)Παραγωγός   

"Σκηνοθετης   

Cafe de los Maestros (2008)Παραγωγός   

Leonera - Λεονέρα (2008)Παραγωγός   

Linha de Passe - Οριακή Γραμμή (2008)Παραγωγός   

"Σκηνοθετης   

Nacido y Criado - Γέννημα-Θρέμα (2006)Παραγωγός   

O Ceu de Suely - Ο Ουρανός της Σουελί (2006)Παραγωγός   

Paris, Je t`Aime (2006)Σκηνοθετης   

"Σεναριογράφος   

Cidade Baixa - Στην Πόλη του Πάθους (2005)Παραγωγός   

Dark Water - Στοιχειωμένο Νερό (2005)Σκηνοθετης   

Hermanas - Αδερφές (2005)Παραγωγός   

Diarios de Motocicleta - Ημερολόγια Μοτοσικλέτας (2004)Σκηνοθετης   

Cidade de Deus - Η Πόλη του Θεού (2002)Παραγωγός   

Abril Despedacado - Η Βεντέτα (2001)Σκηνοθετης   

"Σεναριογράφος   

Central do Brasil - Κεντρικός Σταθμός (1998)Παραγωγός ....ξενόγλωσση (Βραζιλία)Academy Award Nominee

"Σκηνοθετης   

"Σεναριογράφος   

O Primeiro Dia - Η Πρώτη Ημέρα (1998)Σκηνοθετης   

"Σεναριογράφος   

Terra Estrangeira - Ξένη Γη (1996)Μοντάζ   

"Σκηνοθετης   

"Σεναριογράφος   



 
Δεν υπάρχουν ακόμη σχόλια. Στείλτε το πρώτο!

Αυτή τη στιγμή δεν είστε συνδεδεμένος. Συνδεθείτε ή κάντε εγγραφή για να σχολιάσετε.