• ΕΠΙ ΤΟΥ ΠΙΕΣΤΗΡΙΟΥ...

  • Αριθμός ταινιών: 22307
  • Αριθμός συν/τών: 759912
  • Πρόγραμμα 300 Κινηματογράφων και 18 τηλεοπτικών σταθμών
Περιεχόμενα
Γενικά - Φιλμογραφία
Συντελεστές - Φιλμογραφία


- Eπώνυμο, Όνομα:

Rudin, Scott






- Φύλο: Aνδρας
- Hμερομηνία Γέννησης: 14 Ιουλίου 1958
- Τόπος Γέννησης: New York City, New York, USA




- Φιλμογραφία:

Lady Bird - Πασχαλίτσα (2017)Παραγωγός  Academy Award Nominee

The Meyerowitz Stories (New and Selected) (2017)Παραγωγός   

Fences - Εμπόδια (2016)Παραγωγός  Academy Award Nominee

Zoolander 2 - Zoolander No. 2 (2016)Παραγωγός   

Aloha (2015)Παραγωγός   

Ex Machina - Από Μηχανής (2015)Παραγωγός   

Mistress America (2015)Παραγωγός   

Steve Jobs (2015)Παραγωγός   

Rosewater - Αρωμα Ελευθερίας (2014)Παραγωγός   

The Grand Budapest Hotel - Ξενοδοχείο Grand Budapest (2014)Παραγωγός  Academy Award Nominee

Top Five (2014)Παραγωγός   

While We`re Young - Οσο Είμαστε Νέοι (2014)Παραγωγός   

Captain Phillips (2013)Παραγωγός  Academy Award Nominee

Inside Llewyn Davis (2013)Παραγωγός   

Frances Ha (2012)Παραγωγός   

Moonrise Kingdom - Ο Ερωτας του Φεγγαριού (2012)Παραγωγός   

The Dictator - Ο Δικτάτορας (2012)Παραγωγός   

Extremely Loud & Incredibly Close - Εξαιρετικά Δυνατά & Απίστευτα Κοντά (2011)Παραγωγός  Academy Award Nominee

Margaret (2011)Παραγωγός   

Moneyball (2011)Παραγωγός   

Page Eight (2011)Παραγωγός   

The Girl with the Dragon Tattoo - Το Κορίτσι με το Τατουάζ (2011)Παραγωγός   

Greenberg - Δεν Σκέφτομαι, Αρα Υπάρχω (2010)Παραγωγός   

The Social Network (2010)Παραγωγός  Academy Award Nominee

The Way Back (2010)Παραγωγός   

True Grit - Αληθινό Θράσος (2010)Παραγωγός  Academy Award Nominee

Fantastic Mr. Fox - Ο Απίθανος Κύριος Φοξ (2009)Παραγωγός   

It`s Complicated - Είναι Μπερδεμένο (2009)Παραγωγός   

Julie & Julia - Τζούλι & Τζούλια (2009)Παραγωγός   

Doubt - Αμφιβολία (2008)Παραγωγός   

Revolutionary Road - Ο Δρόμος της Επανάστασης (2008)Παραγωγός   

Stop-Loss - Θύματα Πολέμου (2008)Παραγωγός   

The Other Boleyn Girl - Η Αλλη Ερωμένη του Βασιλιά (2008)Παραγωγός   

Margot at the Wedding - Η Μαργκό Πάει στο Γάμο (2007)Παραγωγός   

No Country for Old Men - Καμία Πατρίδα για τους Μελλοθάνατους (2007)Παραγωγός  Academy Award Winner

Nothing Is Private - Ταμπού (2007)Παραγωγός   

The Darjeeling Limited - Ταξίδι στο Darjeeling (2007)Παραγωγός   

There Will Be Blood - Θα Χυθεί Αίμα (2007)Παραγωγός   

Failure to Launch - 30άρης από Σπίτι (2006)Παραγωγός   

Freedomland - Το Μυστικό του Freedomland (2006)Παραγωγός   

Notes on a Scandal - Ημερολόγιο ενός Σκανδάλου (2006)Παραγωγός   

The Queen - Η Βασίλισσα (2006)Παραγωγός   

Venus (2006)Παραγωγός   

Wild Tigers I Have Known - Αγριες Τίγρεις που Γνώρισα (2006)Παραγωγός   

Closer - Εξ Επαφής (2004)Παραγωγός   

I ♥ Huckabees - Το Νόημα της Ζωής και Πώς να το Χάσετε (2004)Παραγωγός   

Lemony Snicket`s A Series of Unfortunate Events - Λέμονι Σνίκετ: Μια Σειρά από Ατυχή Γεγονότα (2004)Παραγωγός   

Team America: World Police (2004)Παραγωγός   

The Life Aquatic with Steve Zissou - Υδάτινες Ιστορίες (2004)Παραγωγός   

The Manchurian Candidate - Ο Ανθρωπος της Μαντζουρίας (2004)Παραγωγός   

The Stepford Wives - Οι Γυναίκες του Στέπφορντ (2004)Παραγωγός   

The Village - Σκοτεινό Χωριό (2004)Παραγωγός   

Marci X - Η Μάρσι τα `Παιξε (2003)Παραγωγός   

The School of Rock - Ενα Σχολείο Πολύ Ροκ (2003)Παραγωγός   

Changing Lanes - Σε Αντίθετο Ρεύμα (2002)Παραγωγός   

Orange County - Κατά Φαντασία Φοιτητής (2002)Παραγωγός   

The Hours - Οι Ωρες (2002)Παραγωγός  Academy Award Nominee

Iris (2001)Παραγωγός   

The Royal Tenenbaums - Οικογένεια Τενενμπάουμ (2001)Παραγωγός   

Zoolander - Ο Αρχοντας της Πασαρέλας (2001)Παραγωγός   

Rules of Engagement - Κατάχρηση Εξουσίας (2000)Παραγωγός   

Shaft - Shaft, ο Μαύρος Πάνθηρας (2000)Παραγωγός   

Wonder Boys - Τρομερά Παιδιά (2000)Παραγωγός   

Angela`s Ashes - Οι Στάχτες της Αντζελα (1999)Παραγωγός   

Bringing Out the Dead - Σταυροδρόμια της Ψυχής (1999)Παραγωγός   

Sleepy Hollow - Ο Μύθος του Ακέφαλου Καβαλάρη (1999)Παραγωγός   

South Park: Bigger Longer & Uncut - Το Πάρκο της Τρέλας (1999)Παραγωγός   

A Civil Action - Ο Κατήγορος (1998)Παραγωγός   

The Truman Show - Ζωντανή Μετάδοση (1998)Παραγωγός   

Twilight - Το Λυκόφως του Ντετέκτιβ (1998)Παραγωγός   

In & Out (1997)Παραγωγός   

Marvin`s Room - Σταγόνες Αγάπης (1996)Παραγωγός   

Mother - Σχέση Πρώτου Βαθμού (1996)Παραγωγός   

Ransom - Η Απαγωγή (1996)Παραγωγός   

The First Wives Club - Κλαμπ Χωρισμένων Γυναικών (1996)Παραγωγός   

Clueless - Το Κορίτσι του Μπέβερλι Χιλς (1995)Παραγωγός   

Sabrina - Σαμπρίνα (1995)Παραγωγός   

I.Q. - Ερωτικές Εξισώσεις (1994)Παραγωγός   

Nobody`s Fool - Δεν Είμαι Κορόιδο Κανενός (1994)Παραγωγός   

Addams Family Values - Οικογένεια Ανταμς 2 (1993)Παραγωγός   

Life with Mikey - Η Ζωή μου με τον Μίκυ (1993)Παραγωγός   

Searching for Bobby Fischer - Αθώες Κινήσεις (1993)Παραγωγός   

Sister Act 2: Back in the Habit - Sister Act 2 (1993)Παραγωγός   

The Firm - Η Φίρμα (1993)Παραγωγός   

Jennifer Eight - Τζένιφερ 8 (1992)Παραγωγός   

Sister Act - Τρελές Αδελφές (1992)Παραγωγός   

White Sands - Ο Θάνατος Σταμάτησε στην Ερημο (1992)Παραγωγός   

Little Man Tate - Ο Μικρός Κος Τέιτ (1991)Παραγωγός   

Regarding Henry - Σχετικά με τον Χένρι (1991)Παραγωγός   

The Addams Family - Οικογένεια Ανταμς (1991)Παραγωγός   

Flatliners - Φλατλάινερς: Ταξιδιώτες στην Αλλη Ζωή (1990)Παραγωγός   

Pacific Heights - Ο Αγνωστος του Πασίφικ Χάιτς (1990)Παραγωγός   

Mrs. Soffel - Το Πάθος της Κυρίας Σόφελ (1984)Παραγωγός   

Reckless - Παράτολμοι (1984)Παραγωγός   

He Makes Me Feel Like Dancin` (1983)Παραγωγός   

Resurrection - Μαγικό Αγγιγμα (1980)Υπεύθυνος Cast   

Last Embrace - Κύκλος Αγωνίας (1979)Υπεύθυνος Cast   

The Wanderers - Ατίθασοι Μαχητές (1979)Υπεύθυνος Cast   



 
Δεν υπάρχουν ακόμη σχόλια. Στείλτε το πρώτο!

Αυτή τη στιγμή δεν είστε συνδεδεμένος. Συνδεθείτε ή κάντε εγγραφή για να σχολιάσετε.