• ΕΠΙ ΤΟΥ ΠΙΕΣΤΗΡΙΟΥ...

  • Αριθμός ταινιών: 22315
  • Αριθμός συν/τών: 759967
  • Πρόγραμμα 300 Κινηματογράφων και 18 τηλεοπτικών σταθμών
Περιεχόμενα
Γενικά - Φιλμογραφία
Συντελεστές - Φιλμογραφία


- Eπώνυμο, Όνομα:

Rottiers, Vincent






- Φύλο: Aνδρας
- Hμερομηνία Γέννησης: 17 Ιουνίου 1986
- Τόπος Γέννησης: Evry, Essonne, France




- Φιλμογραφία:

Especes Menacees (2017)Ηθοποιός ....Tomasz 

Money - Η Ληστεία (2017)Ηθοποιός ....Eric 

Nocturama (2016)Ηθοποιός ....Greg 

Dheepan - Dheepan: Ο Ανθρωπος Χωρίς Πατρίδα (2015)Ηθοποιός ....Brahim 

Bodybuilder (2014)Ηθοποιός ....Antoine Morel 

Valentin Valentin (2014)Ηθοποιός ....Valentin Fontaine 

L`Ecume des Jours - Ο Αφρός των Ημερών (2013)Ηθοποιός ....ο θρήσκος 

Renoir - Ρενουάρ (2012)Ηθοποιός ....Jean Renoir 

L`Hiver Hernier - Πέρσι το Χειμώνα (2011)Ηθοποιός ....Johann 

Love and Bruises (2011)Ηθοποιός ....Eric 

A l`Origine - Στην Αρχή (2009)Ηθοποιός ....Nicolas 

Qu`un Seul Tienne et les Autres Suivront - Ενας ν`Αντέξει κι οι Αλλοι Πίσω του (2009)Ηθοποιός ....Alexandre 

Les Femmes de l`Ombre - Η Αποστολή (2008)Ηθοποιός ....Eddy 

L`Ennemi Intime - Ο Εχθρός Μέσα μου (2007)Ηθοποιός ....Lefranc 



 
Δεν υπάρχουν ακόμη σχόλια. Στείλτε το πρώτο!

Αυτή τη στιγμή δεν είστε συνδεδεμένος. Συνδεθείτε ή κάντε εγγραφή για να σχολιάσετε.