• ΕΠΙ ΤΟΥ ΠΙΕΣΤΗΡΙΟΥ...

  • Αριθμός ταινιών: 22307
  • Αριθμός συν/τών: 759912
  • Πρόγραμμα 300 Κινηματογράφων και 18 τηλεοπτικών σταθμών
Περιεχόμενα
Γενικά - Φιλμογραφία
Συντελεστές - Φιλμογραφία


- Eπώνυμο, Όνομα:

Rodnyansky, Alexander



- Πραγματικό Όνομα:

Aleksandr Efimovich Rodnyanskiy


- Φύλο: Aνδρας
- Hμερομηνία Γέννησης: 02 Ιουλίου 1961
- Τόπος Γέννησης: Kiev, Ukraine




- Φιλμογραφία:

Nelyubov - Χωρίς Αγάπη (2017)Παραγωγός ....ξενόγλωσση (Ρωσία)Academy Award Nominee

Leviafan - Leviathan (2014)Παραγωγός   

Sin City: A Dame to Kill For - Αμαρτωλή Πόλη: Η Κυρία Θέλει Φόνο (2014)Παραγωγός   

Devil`s Pass (2013)Παραγωγός   

Machete Kills - Machete: Η Επιστροφή (2013)Παραγωγός   

Stalingrad (2013)Παραγωγός   

Standing Up (2013)Παραγωγός   

Cloud Atlas (2012)Παραγωγός   

Jayne Mansfield`s Car - Τελευταία Επιθυμία (2012)Παραγωγός   

Elena (2011)Παραγωγός   

V Subbotu - Ενα Αθώο Σάββατο (2011)Παραγωγός   

Solntse - Ο Ηλιος (2005)Παραγωγός   

Est-Ouest - [Ανατολή] Δύση (1999)Παραγωγός   



 
Δεν υπάρχουν ακόμη σχόλια. Στείλτε το πρώτο!

Αυτή τη στιγμή δεν είστε συνδεδεμένος. Συνδεθείτε ή κάντε εγγραφή για να σχολιάσετε.