• ΕΠΙ ΤΟΥ ΠΙΕΣΤΗΡΙΟΥ...

  • Αριθμός ταινιών: 22315
  • Αριθμός συν/τών: 759967
  • Πρόγραμμα 300 Κινηματογράφων και 18 τηλεοπτικών σταθμών
Περιεχόμενα
Γενικά - Φιλμογραφία
Συντελεστές - Φιλμογραφία


- Eπώνυμο, Όνομα:

Robertson, Scott






- Φύλο: Aνδρας






- Φιλμογραφία:

Our Souls at Night (2017)Παραγωγός   

"Βοηθός Σκηνοθέτη   

Before the Flood (2016)Ηθοποιός ....ο ίδιος (αρχείο) 

Mascots (2016)Παραγωγός   

"Βοηθός Σκηνοθέτη   

Why Him? - Γιατί Αυτόν; (2016)Παραγωγός   

Aloha (2015)Παραγωγός   

"Βοηθός Σκηνοθέτη   

The Revenant - Η Επιστροφή (2015)Παραγωγός   

"Βοηθός Σκηνοθέτη   

Foxcatcher (2014)Παραγωγός   

"Βοηθός Σκηνοθέτη   

Transcendence - Κυριαρχία (2014)Παραγωγός   

"Βοηθός Σκηνοθέτη   

Killing Them Softly - Σκότωσε τους Γλυκά (2012)Παραγωγός   

"Βοηθός Σκηνοθέτη   

Stand Up Guys - Νομοταγείς Τύποι (2012)Βοηθός Σκηνοθέτη   

Zero Dark Thirty (2012)Βοηθός Σκηνοθέτη   

Moneyball (2011)Βοηθός Σκηνοθέτη   

Eat Pray Love (2010)Βοηθός Σκηνοθέτη   

Faster (2010)Βοηθός Σκηνοθέτη   

Hotel for Dogs - Ξενοδοχείο για Σκύλους (2009)Βοηθός Σκηνοθέτη   

I Love You, Man - Σε Αγαπάω, Φίλε (2009)Βοηθός Σκηνοθέτη   

Untraceable - Θανάσιμος Επισκέπτης (2008)Βοηθός Σκηνοθέτη   

Fracture - Απόδειξη Ενοχής (2007)Βοηθός Σκηνοθέτη   

Superbad (2007)Βοηθός Σκηνοθέτη   

The Assassination of Jesse James by the Coward Robert Ford - Η Δολοφονία του Τζέσε Τζέιμς από τον Δειλό Ρόμπερτ Φορντ (2007)Βοηθός Σκηνοθέτη   

Year of the Dog - Η Χρονιά του Σκύλου (2007)Βοηθός Σκηνοθέτη   

Elizabethtown (2005)Βοηθός Σκηνοθέτη   

A Mighty Wind - Θριαμβευτική Επιστροφή (2003)Βοηθός Σκηνοθέτη   



 
Δεν υπάρχουν ακόμη σχόλια. Στείλτε το πρώτο!

Αυτή τη στιγμή δεν είστε συνδεδεμένος. Συνδεθείτε ή κάντε εγγραφή για να σχολιάσετε.