• ΕΠΙ ΤΟΥ ΠΙΕΣΤΗΡΙΟΥ...

  • Αριθμός ταινιών: 22315
  • Αριθμός συν/τών: 759967
  • Πρόγραμμα 300 Κινηματογράφων και 18 τηλεοπτικών σταθμών
Περιεχόμενα
Γενικά - Φιλμογραφία
Συντελεστές - Φιλμογραφία


- Eπώνυμο, Όνομα:

Roberts, Emma



- Πραγματικό Όνομα:

Emma Rose Roberts


- Φύλο: Γυναίκα
- Hμερομηνία Γέννησης: 10 Φεβρουαρίου 1991
- Τόπος Γέννησης: Rhinebeck, New York, USA
- Ύψος: 157 cm.



- Φιλμογραφία:

Nerve - Θάρρος ή Αλήθεια (2016)Ηθοποιός ....Venus `Vee` Delmonico 

Ashby (2015)Ηθοποιός ....Eloise 

I Am Michael (2015)Ηθοποιός ....Rebekah Fuller 

The Blackcoat`s Daughter (2015)Ηθοποιός ....Joan 

Adult World - Ακατάλληλο για Ανηλίκους (2013)Ηθοποιός ....Amy 

Empire State (2013)Ηθοποιός ....Nancy Michaelides 

Palo Alto (2013)Ηθοποιός ....April 

We`re the Millers - Οικογένεια Μίλερ (2013)Ηθοποιός ....Casey Mathis 

Celeste & Jesse Forever - Διαζευγμένοι Φίλοι (2012)Ηθοποιός ....Riley 

Scream 4 (2011)Ηθοποιός ....Jill Kessler 

The Art of Getting By - Αναπάντεχος Ερωτας (2011)Ηθοποιός ....Sally Howe 

4.3.2.1. (2010)Ηθοποιός ....Joanne 

It`s Kind of a Funny Story - Μια Παρέα, Λίγο... Κούκου (2010)Ηθοποιός ....Noelle 

Twelve (2010)Ηθοποιός ....Molly 

Valentine`s Day (2010)Ηθοποιός ....Grace Smart 

Virginia (2010)Ηθοποιός ....Jessie Tipton 

Hotel for Dogs - Ξενοδοχείο για Σκύλους (2009)Ηθοποιός ....Andi 

The Winning Season - Οι Πρωταθλήτριες (2009)Ηθοποιός ....Abby 

Lymelife - Ξινή Ζωή (2008)Ηθοποιός ....Adrianna Bragg 

Wild Child - Αγριο Κορίτσι (2008)Ηθοποιός ....Poppy 

Nancy Drew - Νάνσυ Ντρου (2007)Ηθοποιός ....Nancy Drew 

Aquamarine (2006)Ηθοποιός ....Claire Brown 

America`s Sweethearts - Το Ζευγάρι της Χρονιάς (2001)Ηθοποιός ....κοπέλα με πορφυρό μπλουζάκι 

Blow (2001)Ηθοποιός ....Kristina Sunshine Jung 



 
Δεν υπάρχουν ακόμη σχόλια. Στείλτε το πρώτο!

Αυτή τη στιγμή δεν είστε συνδεδεμένος. Συνδεθείτε ή κάντε εγγραφή για να σχολιάσετε.