• ΕΠΙ ΤΟΥ ΠΙΕΣΤΗΡΙΟΥ...

  • Αριθμός ταινιών: 22315
  • Αριθμός συν/τών: 759967
  • Πρόγραμμα 300 Κινηματογράφων και 18 τηλεοπτικών σταθμών
Περιεχόμενα
Γενικά - Φιλμογραφία
Συντελεστές - Φιλμογραφία


- Eπώνυμο, Όνομα:

Ritter, Krysten



- Πραγματικό Όνομα:

Krysten Alyce Ritter


- Φύλο: Γυναίκα
- Hμερομηνία Γέννησης: 16 Δεκεμβρίου 1981
- Τόπος Γέννησης: Bloomsburg, Pennsylvania, USA
- Ύψος: 175 cm.



- Φιλμογραφία:

The Hero - Ο Ηρωας (2017)Ηθοποιός ....Lucy Hayden 

Big Eyes - Μεγάλα Μάτια (2014)Ηθοποιός ....DeeAnn 

Listen Up Philip (2014)Ηθοποιός ....Melanie Zimmerman 

Veronica Mars (2014)Ηθοποιός ....Gia Goodman 

Vamps - Κορίτσια για Δάγκωμα (2012)Ηθοποιός ....Stacy 

Killing Bono - Σκοτώνοντας τον Μπόνο (2011)Ηθοποιός ....Gloria 

L!fe Happens (2011)Ηθοποιός ....Kim 

"Παραγωγός   

"Σεναριογράφος   

Margaret (2011)Ηθοποιός ....πωλήτρια 

She`s Out of My League - Δεν Είναι για τα Μούτρα σου (2010)Ηθοποιός ....Patty 

Confessions of a Shopaholic - Ψωνίζω, Αρα Υπάρχω (2009)Ηθοποιός ....Suze Cleath-Stuart 

27 Dresses - 27 Φορέματα (2008)Ηθοποιός ....Gina 

What Happens in Vegas - Τζακ Ποτ στον Ερωτα (2008)Ηθοποιός ....Kelly 

Mona Lisa Smile - Το Χαμόγελο της Μόνα Λίζα (2003)Ηθοποιός ....φοιτήτρια 

Someone Like You... - Ζητείται Πιστό Αρσενικό (2001)Ηθοποιός ....μοντέλο 



 
Δεν υπάρχουν ακόμη σχόλια. Στείλτε το πρώτο!

Αυτή τη στιγμή δεν είστε συνδεδεμένος. Συνδεθείτε ή κάντε εγγραφή για να σχολιάσετε.