• ΕΠΙ ΤΟΥ ΠΙΕΣΤΗΡΙΟΥ...

  • Αριθμός ταινιών: 22315
  • Αριθμός συν/τών: 759967
  • Πρόγραμμα 300 Κινηματογράφων και 18 τηλεοπτικών σταθμών
Περιεχόμενα
Γενικά - Φιλμογραφία
Συντελεστές - Φιλμογραφία


- Eπώνυμο, Όνομα:

Rispoli, Michael






- Φύλο: Aνδρας
- Hμερομηνία Γέννησης: 27 Νοεμβρίου 1960
- Τόπος Γέννησης: Tappan, New York, USA
- Σύζυγος: Rispoli, Madeline



- Φιλμογραφία:

Rob the Mob - Εγκλημα και Τιμωρία (2014)Ηθοποιός ....Sal 

Empire State (2013)Ηθοποιός ....Tony 

Pain & Gain (2013)Ηθοποιός ....Frank Griga 

The Rum Diary - Μεθυσμένο Ημερολόγιο (2011)Ηθοποιός ....Bob Sala 

Union Square (2011)Ηθοποιός ....Nick 

Kick-Ass (2010)Ηθοποιός ....Big Joe 

The Last Godfather (2010)Ηθοποιός ....Tony V 

The Taking of Pelham 123 - Επίθεση στον Συρμό (2009)Ηθοποιός ....John Johnson 

Black Irish (2007)Ηθοποιός ....Joey 

Invincible - Ο Ανίκητος (2006)Ηθοποιός ....Max Cantrell 

Lonely Hearts - Δολοφόνοι για Μοναχικές Καρδιές (2006)Ηθοποιός ....ιατροδικαστής 

Chromophobia - Chromophobia: Ζωές σε Ασπρο-Μαύρο (2005)Ηθοποιός ....Max 

One Last Thing... - Κάνε μια Ευχή... (2005)Ηθοποιός ....Babba 

The Weather Man - Εχει ο Καιρός Γυρίσματα (2005)Ηθοποιός ....Russ 

Mr 3000 - Κύριος 3000 (2004)Ηθοποιός ....Boca 

Death to Smoochy - Ο Ροζ Ρινόκερος (2002)Ηθοποιός ....Spinner Dunn 

Summer of Sam - Το Καλοκαίρι του Σαμ (1999)Ηθοποιός ....Joey T 

The Third Miracle - Το Τρίτο Θαύμα (1999)Ηθοποιός ....John Leone 

Rounders - Οι Παίκτες (1998)Ηθοποιός ....Grama 

Snake Eyes (1998)Ηθοποιός ....Jimmy George 

His and Hers - Δικό του και Δικό της (1997)Ηθοποιός ....Nick 

Volcano - Ηφαίστειο (1997)Ηθοποιός ....Gator Harris 

Feeling Minnesota - Ολα του Γάμου Δύσκολα (1996)Ηθοποιός ....διευθυντης ξενοδοχειου 

The Juror - Η Ενορκος (1996)Ηθοποιός ....Joseph Boffano 

To Die For - Ετοιμη για Ολα (1995)Ηθοποιός ....Ben DeLuca 

While You Were Sleeping - Ενώ Εσύ Κοιμόσουν (1995)Ηθοποιός ....Joe Fusco, Jr. 

Angie - Αντζι (1994)Ηθοποιός ....Jerry 

Night and the City - Η Νύχτα & η Πόλη (1992)Ηθοποιός ....προπονητής 



 
Δεν υπάρχουν ακόμη σχόλια. Στείλτε το πρώτο!

Αυτή τη στιγμή δεν είστε συνδεδεμένος. Συνδεθείτε ή κάντε εγγραφή για να σχολιάσετε.