• ΕΠΙ ΤΟΥ ΠΙΕΣΤΗΡΙΟΥ...

  • Αριθμός ταινιών: 21893
  • Αριθμός συν/τών: 756606
  • Πρόγραμμα 317 Κινηματογράφων και 18 τηλεοπτικών σταθμών
Η ερώτηση της εβδομάδας












Συντελεστές - Φιλμογραφία


- Eπώνυμο, Όνομα:

Ribisi, Giovanni



- Πραγματικό Όνομα:

Antonino Giovanni Ribisi


- Φύλο: Aνδρας
- Hμερομηνία Γέννησης: 17 Δεκεμβρίου 1974
- Τόπος Γέννησης: Los Angeles, California, USA
- Ύψος: 171 cm.
- Σύζυγος: Deyn, Agyness


- Φιλμογραφία:

The Bad Batch (2016)Ηθοποιός ....Bobby 

Meadowland (2015)Ηθοποιός ....Tim 

Papa: Hemingway in Cuba (2015)Ηθοποιός ....Ed Myers 

Results (2015)Ηθοποιός ....Paul 

Ted 2 (2015)Ηθοποιός ....Donny 

A Million Ways to Die in the West - Χίλιοι Τρόποι να Πεθάνεις στην Αγρια Δύση (2014)Ηθοποιός ....Edward 

Selma (2014)Ηθοποιός ....Lee C. White 

Gangster Squad - Οι Διώκτες του Εγκλήματος (2013)Ηθοποιός ....Conway Keeler 

Columbus Circle (2012)Ηθοποιός ....ντετέκτιβ Frank Giardello 

"Παραγωγός   

Contraband - Το Τελικό Χτύπημα (2012)Ηθοποιός ....Tim Briggs 

Ted (2012)Ηθοποιός ....Donny 

The Rum Diary - Μεθυσμένο Ημερολόγιο (2011)Ηθοποιός ....Moburg 

Avatar (2009)Ηθοποιός ....Parker Selfridge 

Middle Men - Επιχείρηση: Σεξ (2009)Ηθοποιός ....Wayne Beering 

Public Enemies - Δημόσιος Κίνδυνος (2009)Ηθοποιός ....Alvin Karpis 

Perfect Stranger - Η Αποπλάνηση ενός Ξένου (2007)Ηθοποιός ....Miles Haley 

10th & Wolf - Το Καρφί (2006)Ηθοποιός ....Joey 

The Dead Girl - Το Νεκρό Κορίτσι (2006)Ηθοποιός ....Rudy 

The Dog Problem - Ο Κολλιτσίδας (2006)Ηθοποιός ....Solo Harrington 

The Big White - Ο Ασφαλιστής, το Πτώμα και 2 Δολοφόνοι (2005)Ηθοποιός ....Ted Waters 

Flight of the Phoenix - Η Πτήση του Φοίνικα (2004)Ηθοποιός ....Elliott 

Sky Captain and the World of Tomorrow - Sky Captain: Ο Κόσμος του Αύριο (2004)Ηθοποιός ....Dex Dearborn 

Basic - Βασικός Στόχος (2003)Ηθοποιός ....ανθυπολοχαγός Levi Kendall 

Cold Mountain - Επιστροφή στο Cold Mountain (2003)Ηθοποιός ....Junior 

I Love Your Work - Τα Χαμένα Χρόνια (2003)Ηθοποιός ....Gray Evans 

Lost in Translation - Χαμένοι στη Μετάφραση (2003)Ηθοποιός ....John 

Masked and Anonymous - Η Μάσκα του Ανώνυμου (2003)Ηθοποιός ....στρατιώτης 

Heaven - Παράδεισος (2002)Ηθοποιός ....Filippo 

Boiler Room - Εκρηξη στο Χρηματιστήριο (2000)Ηθοποιός ....Seth Davis 

Gone in Sixty Seconds - Σε 60 Δευτερόλεπτα (2000)Ηθοποιός ....Kip Raines 

The Gift - Το Χάρισμα (2000)Ηθοποιός ....Buddy Cole 

The Other Sister - Μια Αλλιώτικη Αγάπη (1999)Ηθοποιός ....Daniel McMahon 

The Virgin Suicides - Αυτόχειρες Παρθένοι (1999)Ηθοποιός ....αφηγητής (φωνή) 

Saving Private Ryan - Η Διάσωση του Στρατιώτη Ράιαν (1998)Ηθοποιός ....Irwin Wade 

Lost Highway - Χαμένη Λεωφόρος (1997)Ηθοποιός ....Steve `V` 

The Postman - Ανάμεσα σε Δύο Κόσμους (1997)Ηθοποιός ....ληστής 20 

That Thing You Do! (1996)Ηθοποιός ....Chad 



 
Δεν υπάρχουν ακόμη σχόλια. Στείλτε το πρώτο!

Αυτή τη στιγμή δεν είστε συνδεδεμένος. Συνδεθείτε ή κάντε εγγραφή για να σχολιάσετε.