• ΕΠΙ ΤΟΥ ΠΙΕΣΤΗΡΙΟΥ...

  • Αριθμός ταινιών: 22315
  • Αριθμός συν/τών: 759967
  • Πρόγραμμα 300 Κινηματογράφων και 18 τηλεοπτικών σταθμών
Περιεχόμενα
Γενικά - Φιλμογραφία
Συντελεστές - Φιλμογραφία


- Eπώνυμο, Όνομα:

Remar, James



- Πραγματικό Όνομα:

William James Remar


- Φύλο: Aνδρας
- Hμερομηνία Γέννησης: 31 Δεκεμβρίου 1953
- Τόπος Γέννησης: Boston, Massachusetts, USA
- Ύψος: 178 cm.
- Σύζυγος: Kojima., Yuka


- Φιλμογραφία:

USS Indianapolis: Men of Courage (2016)Ηθοποιός ....ναύαρχος Parnell 

Papa: Hemingway in Cuba (2015)Ηθοποιός ....Santo Trafficante 

The Blackcoat`s Daughter (2015)Ηθοποιός ....Bill 

Persecuted - Κυνηγημένος (2014)Ηθοποιός ....John Luther 

Horns - Μεταμόρφωση (2013)Ηθοποιός ....Derrick Perrish 

Django Unchained - Django, ο Τιμωρός (2012)Ηθοποιός ....Butch Pooch/Ace Speck 

Arena (2011)Ηθοποιός ....πράκτορας McCarty 

Setup (2011)Ηθοποιός ....William Long 

Transformers: Dark of the Moon - Transformers 3 (2011)Ηθοποιός ....Sideswipe (φωνή) 

X-Men: First Class - X-Men: Η Πρώτη Γενιά (2011)Ηθοποιός ....στρατηγός 

Gun (2010)Ηθοποιός ....ντετέκτιβ Rogers 

Red - RED: Πράκτορες Παροπλισμένοι Αλλά Πάντα Επικίνδυνοι (2010)Ηθοποιός ....Gabriel Loeb 

The Unborn - Αγέννητος (2009)Ηθοποιός ....Gordon Beldon 

Pineapple Express - Φούντα Εξπρές (2008)Ηθοποιός ....στρατηγός Bratt 

Ratatouille - Ο Ρατατούης (2007)Ηθοποιός ....Larousse (φωνή) 

Blade: Trinity (2004)Ηθοποιός ....Ray Cumberland 

The Girl Next Door - Το Κορίτσι της Διπλανής Πόρτας (2004)Ηθοποιός ....Hugo Posh 

2 Fast 2 Furious - Μαχητές των Δρόμων: 2 Fast 2 Furious (2003)Ηθοποιός ....πράκτορας Markham 

Duplex - Συγκάτοικοι με το Ζόρι (2003)Ηθοποιός ....Chick 

Fear X - Οράματα (2003)Ηθοποιός ....Peter 

What Lies Beneath - Ενοχο Μυστικό (2000)Ηθοποιός ....Warren Feur 

Psycho - Ψυχώ (1998)Ηθοποιός ....τροχονόμος 

Mortal Kombat: Annihilation - Θανάσιμη Μάχη: Η Εξόντωση (1997)Ηθοποιός ....Rayden 

The Phantom - Φάντομ (1996)Ηθοποιός ....Quill 

The Quest - Η Αναζήτηση (1996)Ηθοποιός ....Maxie Devine 

Boys on the Side - Η Γυναικοπαρέα (1995)Ηθοποιός ....Alex 

Judge Dredd - Ο Δικαστής Ντρεντ (1995)Ηθοποιός ....πολέμαρχος 

Wild Bill - Ο Θρύλος της Ντακότα (1995)Ηθοποιός ....Donnie Lonigan 

Blink - Το Βλέμμα του Μάρτυρα (1994)Ηθοποιός ....Thomas Ridgely 

Miracle on 34th Street - Θαύμα στο Μανχάταν (1994)Ηθοποιός ....Jack Duff 

Renaissance Man - Εκπαιδευτής Κομάντο (1994)Ηθοποιός ....λοχαγός Tom Murdoch 

Wedlock - Φυλακές Υψίστης Ασφαλείας (1991)Ηθοποιός ....Sam 

White Fang - Ο Ασπροδόντης (1991)Ηθοποιός ....Beauty Smith 

Tales from the Darkside: The Movie - Στα Αδυτα μιας Αλλης Διάστασης (1990)Ηθοποιός ....Preston 

Drugstore Cowboy - Ντράγκστορ Κάου Μπόι (1989)Ηθοποιός ....Gentry 

The Dream Team - Καθένας με την Τρέλα του (1989)Ηθοποιός ....Gianelli 

The Clan of the Cave Bear - Η Αμαζόνα της Χαμένης Φυλής (1986)Ηθοποιός ....Creb 

The Cotton Club - Κότον Κλαμπ (1984)Ηθοποιός ....Dutch Schultz 

48 Hrs. - 48 Ωρες (1982)Ηθοποιός ....Albert Ganz 

Cruising - Το Ψωνιστήρι (1980)Ηθοποιός ....Gregory 

The Long Riders - Οι Καβαλάρηδες με τη Μεγάλη Σκιά (1980)Ηθοποιός ....Sam Starr 

The Warriors - Οι Μαχητές (1979)Ηθοποιός ....Ajax 



 
Δεν υπάρχουν ακόμη σχόλια. Στείλτε το πρώτο!

Αυτή τη στιγμή δεν είστε συνδεδεμένος. Συνδεθείτε ή κάντε εγγραφή για να σχολιάσετε.