• ΕΠΙ ΤΟΥ ΠΙΕΣΤΗΡΙΟΥ...

  • Αριθμός ταινιών: 22307
  • Αριθμός συν/τών: 759912
  • Πρόγραμμα 300 Κινηματογράφων και 18 τηλεοπτικών σταθμών
Περιεχόμενα
Γενικά - Φιλμογραφία
Συντελεστές - Φιλμογραφία


- Eπώνυμο, Όνομα:

Rapace, Noomi



- Πραγματικό Όνομα:

Noomi Norén


- Φύλο: Γυναίκα
- Hμερομηνία Γέννησης: 28 Δεκεμβρίου 1979
- Τόπος Γέννησης: Hudiksvall, Gavleborgs lan, Sweden
- Ύψος: 163 cm.



- Φιλμογραφία:

Alien: Covenant (2017)Ηθοποιός ....Δρ Elizabeth Shaw 

Bright (2017)Ηθοποιός ....Leilah 

Seven Sisters - Τι Συνέβη στη Δευτέρα (2017)Ηθοποιός ....`Karen` Settman 

Unlocked - Συνωμοσία (2017)Ηθοποιός ....Alice Racine 

Rupture (2016)Ηθοποιός ....Renee Morgan 

Child 44 (2015)Ηθοποιός ....Raisa Demidova 

The Drop - Η Συγκάλυψη (2014)Ηθοποιός ....Nadia 

Dead Man Down - Η Γεύση της Εκδίκησης (2013)Ηθοποιός ....Beatrice 

Passion (2012)Ηθοποιός ....Isabelle James 

Prometheus - Προμηθέας (2012)Ηθοποιός ....Elizabeth Shaw 

Babycall - Επιτηρητής Μωρού (2011)Ηθοποιός ....Anna 

Sherlock Holmes: A Game of Shadows - Sherlock Holmes 2: Το Παιχνίδι των Σκιών (2011)Ηθοποιός ....Simza Heron 

Svinalangorna (2010)Ηθοποιός ....Leena 

Flickan som Lekte med Elden - Το Κορίτσι που Επαιζε με τη Φωτιά (2009)Ηθοποιός ....Lisbeth Salander 

Luftslottet som Sprangdes - Το Κορίτσι στη Φωλιά της Σφήκας (2009)Ηθοποιός ....Lisbeth Salander 

Man som Hatar Kvinnor - Το Κορίτσι με το Τατουάζ (2009)Ηθοποιός ....Lisbeth Salander 



 
Δεν υπάρχουν ακόμη σχόλια. Στείλτε το πρώτο!

Αυτή τη στιγμή δεν είστε συνδεδεμένος. Συνδεθείτε ή κάντε εγγραφή για να σχολιάσετε.