• ΕΠΙ ΤΟΥ ΠΙΕΣΤΗΡΙΟΥ...

  • Αριθμός ταινιών: 22307
  • Αριθμός συν/τών: 759912
  • Πρόγραμμα 300 Κινηματογράφων και 18 τηλεοπτικών σταθμών
Περιεχόμενα
Γενικά - Φιλμογραφία
Συντελεστές - Φιλμογραφία


- Eπώνυμο, Όνομα:

Querzola, Alessandra






- Φύλο: Γυναίκα






- Φιλμογραφία:

Blade Runner 2049 (2017)Καλλιτεχνικός Διευθυντής ....ντεκόρAcademy Award Nominee

Megan Leavey (2017)Καλλιτεχνικός Διευθυντής ....ντεκόρ 

Ben-Hur - Μπεν-Χουρ (2016)Καλλιτεχνικός Διευθυντής ....ντεκόρ 

Risen - Ανάσταση (2016)Καλλιτεχνικός Διευθυντής ....ντεκόρ 

The Late Bloomer (2016)Καλλιτεχνικός Διευθυντής ....ντεκόρ 

The Pyramid (2014)Καλλιτεχνικός Διευθυντής ....ντεκόρ 

Letters to Juliet - Γράμματα στην Ιουλιέτα (2010)Καλλιτεχνικός Διευθυντής ....ντεκόρ 

The Hills Have Eyes - Αίμα στους Λόφους (2006)Καλλιτεχνικός Διευθυντής ....ντεκόρ 

The Nativity Story - Η Ιστορία της Γέννησης (2006)Καλλιτεχνικός Διευθυντής ....ντεκόρ 

My House in Umbria - Τα Μυστήρια του Παραδείσου (2003)Καλλιτεχνικός Διευθυντής ....ντεκόρ 

The Luzhin Defence - Η Αμυνα του Βασιλιά (2000)Καλλιτεχνικός Διευθυντής ....ντεκόρ 

Legionnaire - Ο Λεγεωνάριος (1998)Καλλιτεχνικός Διευθυντής ....ντεκόρ 



 
Δεν υπάρχουν ακόμη σχόλια. Στείλτε το πρώτο!

Αυτή τη στιγμή δεν είστε συνδεδεμένος. Συνδεθείτε ή κάντε εγγραφή για να σχολιάσετε.