• ΕΠΙ ΤΟΥ ΠΙΕΣΤΗΡΙΟΥ...

  • Αριθμός ταινιών: 22307
  • Αριθμός συν/τών: 759912
  • Πρόγραμμα 300 Κινηματογράφων και 18 τηλεοπτικών σταθμών
Περιεχόμενα
Γενικά - Φιλμογραφία
Συντελεστές - Φιλμογραφία


- Eπώνυμο, Όνομα:

Powell, John






- Φύλο: Aνδρας
- Hμερομηνία Γέννησης: 18 Σεπτεμβρίου 1963
- Τόπος Γέννησης: London, England, UK
- Σύζυγος: Lerner, Melinda



- Φιλμογραφία:

Ferdinand - Φερδινάνδος (2017)Συνθέτης   

Jason Bourne - Τζέισον Μπορν (2016)Συνθέτης   

Zootopia - Ζωούπολη (2016)Συνθέτης   

Pan - Παν (2015)Συνθέτης   

How to Train Your Dragon 2 - Πώς να Εκπαιδεύσετε τον Δράκο σας 2 (2014)Συνθέτης   

Rio 2 - Ρίο 2 (2014)Συνθέτης   

Au Bonheur des Ogres - Για Ολα Φταις Εσύ (2013)Συνθέτης   

Ice Age: Continental Drift - Η Εποχή των Παγετώνων 4: Ο Χορός των Ηπείρων (2012)Συνθέτης   

The Lorax - Λόραξ (2012)Συνθέτης   

Happy Feet Two - Happy Feet 2 (2011)Συνθέτης   

Kung Fu Panda 2 (2011)Συνθέτης   

Mars Needs Moms - Αρης Καλεί Μαμά (2011)Συνθέτης   

Rio (2011)Συνθέτης   

Fair Game - Παιχνίδια Συνωμοσίας (2010)Συνθέτης   

Green Zone - Ουδέτερη Ζώνη (2010)Συνθέτης   

How to Train Your Dragon - Πώς να Εκπαιδεύσετε τον Δράκο σας (2010)Συνθέτης  Academy Award Nominee

Jonah Hex (2010)Συνθέτης   

Knight and Day - Επικίνδυνες Παρέες (2010)Συνθέτης   

Ice Age: Dawn of the Dinosaurs - Η Εποχή των Παγετώνων 3: Η Αυγή των Δεινοσαύρων (2009)Συνθέτης   

Bolt - Μπολτ (2008)Συνθέτης   

Hancock (2008)Συνθέτης   

Horton Hears a Who! - Χόρτον (2008)Συνθέτης   

Kung Fu Panda (2008)Συνθέτης   

Stop-Loss - Θύματα Πολέμου (2008)Συνθέτης   

P.S. I Love You - Υ.Γ. Σ`Αγαπώ (2007)Συνθέτης   

The Bourne Ultimatum - Το Τελεσίγραφο του Μπορν (2007)Συνθέτης   

Happy Feet (2006)Συνθέτης   

Ice Age: The Meltdown - Η Εποχή των Παγετώνων 2: Η Απόψυξη (2006)Συνθέτης   

United 93 - Πτήση 93 (2006)Συνθέτης   

X-Men: The Last Stand - X-Men: Η Τελική Αναμέτρηση (2006)Συνθέτης   

Be Cool (2005)Συνθέτης   

Mr. & Mrs. Smith (2005)Συνθέτης   

Robots (2005)Συνθέτης   

Alfie (2004)Συνθέτης   

Mr 3000 - Κύριος 3000 (2004)Συνθέτης   

The Bourne Supremacy - Στη Σκιά των Κατασκόπων (2004)Συνθέτης   

Agent Cody Banks - Ο Ασύλληπτος Κόντι (2003)Συνθέτης   

Gigli - Gigli: Ενας Ζόρικος Ερωτας (2003)Συνθέτης   

Paycheck - Η Αποζημίωση (2003)Συνθέτης   

The Italian Job - Ληστεία αλά Ιταλικά (2003)Συνθέτης   

D-Tox (2002)Συνθέτης   

Drumline (2002)Συνθέτης   

The Adventures of Pluto Nash - Πλούτο Νας (2002)Συνθέτης   

The Bourne Identity - Χωρίς Ταυτότητα (2002)Συνθέτης   

Two Weeks Notice - Δύο Εβδομάδες Προθεσμία (2002)Συνθέτης   

Evolution - Εξέλιξη (2001)Συνθέτης   

I Am Sam - Τ` Ονομά μου Είναι Σαμ (2001)Συνθέτης   

Just Visiting - Οι Περαστικοί (2001)Συνθέτης   

Rat Race - Το Τρελό Κυνήγι του Θησαυρού (2001)Συνθέτης   

Shrek - Σρεκ (2001)Συνθέτης   

Chicken Run - Οι Κότες το`Σκασαν (2000)Συνθέτης   

The Road to El Dorado - Ο Δρόμος για το Ελ Ντοράντο (2000)Συνθέτης   

Chill Factor - Βγάλε τη Βόμβα απ` το Ψυγείο (1999)Συνθέτης   

Forces of Nature - Βροχή, Χαλάζι & Ερωτας (1999)Συνθέτης   

Antz (1998)Συνθέτης   

Face/Off - Αδίστακτα/Πρόσωπα (1997)Συνθέτης   



 
Δεν υπάρχουν ακόμη σχόλια. Στείλτε το πρώτο!

Αυτή τη στιγμή δεν είστε συνδεδεμένος. Συνδεθείτε ή κάντε εγγραφή για να σχολιάσετε.