• ΕΠΙ ΤΟΥ ΠΙΕΣΤΗΡΙΟΥ...

  • Αριθμός ταινιών: 22315
  • Αριθμός συν/τών: 759967
  • Πρόγραμμα 300 Κινηματογράφων και 18 τηλεοπτικών σταθμών
Περιεχόμενα
Γενικά - Φιλμογραφία
Συντελεστές - Φιλμογραφία


- Eπώνυμο, Όνομα:

Polito, Jon



- Πραγματικό Όνομα:

John Polito


- Φύλο: Aνδρας
- Hμερομηνία Γέννησης: 29 Δεκεμβρίου 1950
- Τόπος Γέννησης: Philadelphia, Pennsylvania, USA
- Hμερομηνία Θανάτου: 01 Σεπτεμβρίου 2016
- Ύψος: 173 cm.
- Σύζυγος: Armbruster, Darryl

- Φιλμογραφία:

Big Eyes - Μεγάλα Μάτια (2014)Ηθοποιός ....Enrico Banducci 

Gangster Squad - Οι Διώκτες του Εγκλήματος (2013)Ηθοποιός ....Jack Dragna 

Atlas Shrugged: Part I (2011)Ηθοποιός ....Orren Boyle 

Son of Morning (2011)Ηθοποιός ....Κος Bordasche 

Burning Palms (2010)Ηθοποιός ....φαρμακοποιός 

The Last Godfather (2010)Ηθοποιός ....Don Bonfante 

Bart Got a Room - Ζητείται Συνοδός (2008)Ηθοποιός ....Bob 

American Gangster (2007)Ηθοποιός ....Rossi 

Happily N`Ever After - Ζήσαμε Εμείς Καλά κι Αυτοί... Χειρότερα (2007)Ηθοποιός ....λύκος (φωνή) 

Big Nothing - Πολύ Κακό για... Τίποτα (2006)Ηθοποιός ....πράκτορας Hymes 

Flags of Our Fathers - Οι Σημαίες των Προγόνων μας (2006)Ηθοποιός ....περιφεριάρχης 

The Honeymooners - Οι Κομπιναδόροι (2005)Ηθοποιός ....Kirby 

The Singing Detective - Η Μπαλάντα ενός Ντετέκτιβ (2003)Ηθοποιός ....κακοποιός 

View from the Top - Θέα από Ψηλά (2003)Ηθοποιός ....Roy Roby 

The Man Who Wasn`t There - Ο Ανθρωπος που Δεν Ηταν Εκεί (2001)Ηθοποιός ....Creighton Tolliver 

The Tailor of Panama - Ο Ράφτης του Παναμά (2001)Ηθοποιός ....Ramon Rudd 

The Adventures of Rocky & Bullwinkle - Τρελές Περιπέτειες στη Λοξολάνδη (2000)Ηθοποιός ....Schoentell 

Stuart Little - Stuart Little, Ο Ποντικο-μικρούλης (1999)Ηθοποιός ....ντετέκτιβ Sherman 

The Big Lebowski - Ο Μεγάλος Λεμπόφσκι (1998)Ηθοποιός ....Da Fino 

Fluke - Σκύλος από Σπίτι! (1995)Ηθοποιός ....το αφεντικό 

The Crow - Το Κοράκι (1994)Ηθοποιός ....Gideon 

The Hudsucker Proxy - Ο Κύριος Χούλα Χουπ (1994)Ηθοποιός ....Κος Bumstead 

Barton Fink - Μπάρτον Φινκ (1991)Ηθοποιός ....Lou Breeze 

The Rocketeer - Οι Περιπέτειες του Rocketeer (1991)Ηθοποιός ....Bigelow 

Miller`s Crossing - Το Πέρασμα του Μίλερ (1990)Ηθοποιός ....Johnny Caspar 

The Freshman - Ο Αρχάριος (1990)Ηθοποιός ....Chuck Greenwald 

Homeboy - Το Ινδαλμα (1988)Ηθοποιός ....Moe Fingers 

Highlander - Χαϊλάντερ, ο Αθάνατος (1986)Ηθοποιός ....ντετέκτιβ Walter Bedsoe 

Death of a Salesman - Ο Θάνατος του Εμποράκου (1985)Ηθοποιός ....Howard Wagner 

Remo Williams: The Adventure Begins - Ρέμο... Αοπλος και Επικίνδυνος (1985)Ηθοποιός ....Zack 



 
Δεν υπάρχουν ακόμη σχόλια. Στείλτε το πρώτο!

Αυτή τη στιγμή δεν είστε συνδεδεμένος. Συνδεθείτε ή κάντε εγγραφή για να σχολιάσετε.