• ΕΠΙ ΤΟΥ ΠΙΕΣΤΗΡΙΟΥ...

  • Αριθμός ταινιών: 22307
  • Αριθμός συν/τών: 759912
  • Πρόγραμμα 300 Κινηματογράφων και 18 τηλεοπτικών σταθμών
Περιεχόμενα
Γενικά - Φιλμογραφία
Συντελεστές - Φιλμογραφία


- Eπώνυμο, Όνομα:

Pfister, Wally



- Πραγματικό Όνομα:

Walter Pfister


- Φύλο: Aνδρας
- Hμερομηνία Γέννησης: 08 Ιουλίου 1961
- Τόπος Γέννησης: Chicago, Illinois, USA
- Σύζυγος: Julien, Anna



- Φιλμογραφία:

Transcendence - Κυριαρχία (2014)Σκηνοθετης   

Marley (2012)Κινηματογραφιστής   

Side by Side (2012)Ηθοποιός ....ο ίδιος 

The Dark Knight Rises - Ο Σκοτεινός Ιππότης: Η Επιστροφή (2012)Κινηματογραφιστής   

Moneyball (2011)Κινηματογραφιστής   

Inception (2010)Κινηματογραφιστής  Academy Award Winner

The Dark Knight - Ο Σκοτεινός Ιππότης (2008)Κινηματογραφιστής  Academy Award Nominee

The Prestige (2006)Κινηματογραφιστής  Academy Award Nominee

Batman Begins (2005)Κινηματογραφιστής  Academy Award Nominee

The Italian Job - Ληστεία αλά Ιταλικά (2003)Κινηματογραφιστής   

Insomnia (2002)Κινηματογραφιστής   

Laurel Canyon - Μικρές Απιστίες (2002)Κινηματογραφιστής   

Memento - Μεμέντο (2000)Κινηματογραφιστής   



 
Δεν υπάρχουν ακόμη σχόλια. Στείλτε το πρώτο!

Αυτή τη στιγμή δεν είστε συνδεδεμένος. Συνδεθείτε ή κάντε εγγραφή για να σχολιάσετε.