• ΕΠΙ ΤΟΥ ΠΙΕΣΤΗΡΙΟΥ...

  • Αριθμός ταινιών: 22307
  • Αριθμός συν/τών: 759912
  • Πρόγραμμα 300 Κινηματογράφων και 18 τηλεοπτικών σταθμών
Περιεχόμενα
Γενικά - Φιλμογραφία
Συντελεστές - Φιλμογραφία


- Eπώνυμο, Όνομα:

O`Loughlin, Jules






- Φύλο: Aνδρας






- Φιλμογραφία:

The Hitman`s Bodyguard - Ο Σωματοφύλακας του Εκτελεστή (2017)Κινηματογραφιστής   

The Duel - Η Μονομαχία (2016)Κινηματογραφιστής   

The Whole Truth - Συνήγορος Υπεράσπισης (2016)Κινηματογραφιστής   

Krampus - Krampus ο Δαίμονας (2015)Κινηματογραφιστής   

Deepsea Challenge 3D (2014)Κινηματογραφιστής   

Wish You Were Here (2012)Κινηματογραφιστής   

Sanctum - Το Αδυτο (2011)Κινηματογραφιστής   



 
Δεν υπάρχουν ακόμη σχόλια. Στείλτε το πρώτο!

Αυτή τη στιγμή δεν είστε συνδεδεμένος. Συνδεθείτε ή κάντε εγγραφή για να σχολιάσετε.