• ΕΠΙ ΤΟΥ ΠΙΕΣΤΗΡΙΟΥ...

  • Αριθμός ταινιών: 22307
  • Αριθμός συν/τών: 759912
  • Πρόγραμμα 300 Κινηματογράφων και 18 τηλεοπτικών σταθμών
Περιεχόμενα
Γενικά - Φιλμογραφία
Συντελεστές - Φιλμογραφία


- Eπώνυμο, Όνομα:

O`Connell, Kevin






- Φύλο: Aνδρας
- Hμερομηνία Γέννησης: 27 Νοεμβρίου 1957
- Τόπος Γέννησης: Long Island, New York, USA
- Σύζυγος: O`Connell, Heather



- Φιλμογραφία:

Hacksaw Ridge - Αντιρρησίας Συνείδησης (2016)Διευθυντής Ήχου  Academy Award Winner

Transformers (2007)Διευθυντής Ήχου  Academy Award Nominee

Apocalypto (2006)Διευθυντής Ήχου  Academy Award Nominee

Memoirs of a Geisha - Αναμνήσεις μιας Γκέισας (2005)Διευθυντής Ήχου  Academy Award Nominee

Spider-Man 2 (2004)Διευθυντής Ήχου  Academy Award Nominee

Spider-Man (2002)Διευθυντής Ήχου  Academy Award Nominee

Pearl Harbor - Περλ Χάρμπορ (2001)Διευθυντής Ήχου  Academy Award Nominee

The Patriot - Ο Πατριώτης (2000)Διευθυντής Ήχου  Academy Award Nominee

Armageddon - Αρμαγεδδών (1998)Διευθυντής Ήχου  Academy Award Nominee

The Mask of Zorro - Η Μάσκα του Ζορό (1998)Διευθυντής Ήχου  Academy Award Nominee

Con Air - Απόδραση στον Αέρα (1997)Διευθυντής Ήχου  Academy Award Nominee

The Rock - Ο Βράχος (1996)Διευθυντής Ήχου  Academy Award Nominee

Twister - Τουίστερ (1996)Διευθυντής Ήχου  Academy Award Nominee

Crimson Tide - Κρίμσον Τάιντ (1995)Διευθυντής Ήχου  Academy Award Nominee

A Few Good Men - Ζήτημα Τιμής (1992)Διευθυντής Ήχου  Academy Award Nominee

Days of Thunder - Μέρες Κεραυνού (1990)Διευθυντής Ήχου  Academy Award Nominee

Black Rain - Καυτή Βροχή (1989)Διευθυντής Ήχου  Academy Award Nominee

Top Gun - Τοπ Γκαν (1986)Διευθυντής Ήχου  Academy Award Nominee

Silverado - Σιλβεράντο (1985)Διευθυντής Ήχου  Academy Award Nominee

Dune - Ντιούν (1984)Διευθυντής Ήχου  Academy Award Nominee

Terms of Endearment - Σχέσεις Στοργής (1983)Διευθυντής Ήχου  Academy Award Nominee



 
Δεν υπάρχουν ακόμη σχόλια. Στείλτε το πρώτο!

Αυτή τη στιγμή δεν είστε συνδεδεμένος. Συνδεθείτε ή κάντε εγγραφή για να σχολιάσετε.