• ΕΠΙ ΤΟΥ ΠΙΕΣΤΗΡΙΟΥ...

  • Αριθμός ταινιών: 22307
  • Αριθμός συν/τών: 759912
  • Πρόγραμμα 300 Κινηματογράφων και 18 τηλεοπτικών σταθμών
Περιεχόμενα
Γενικά - Φιλμογραφία
Συντελεστές - Φιλμογραφία


- Eπώνυμο, Όνομα:

Nord, Richard






- Φύλο: Aνδρας






- Φιλμογραφία:

There Be Dragons (2011)Μοντάζ   

You and I (2011)Μοντάζ   

Captivity - Η Εξαφάνιση (2007)Μοντάζ   

.45 - Επικίνδυνη Ομορφιά (2006)Μοντάζ   

11:14 (2003)Μοντάζ   

The Battle of Shaker Heights - Η Μάχη των Φύλων (2003)Μοντάζ   

The Watcher (2000)Μοντάζ   

Species II - Θανάσιμο Είδος 2: Τρόμος στη Σάρκα (1998)Μοντάζ   

The Fugitive - Ο Φυγάς (1993)Μοντάζ  Academy Award Nominee

Passenger 57 - Επιβάτης 57 (1992)Μοντάζ   



 
Δεν υπάρχουν ακόμη σχόλια. Στείλτε το πρώτο!

Αυτή τη στιγμή δεν είστε συνδεδεμένος. Συνδεθείτε ή κάντε εγγραφή για να σχολιάσετε.