• ΕΠΙ ΤΟΥ ΠΙΕΣΤΗΡΙΟΥ...

  • Αριθμός ταινιών: 22307
  • Αριθμός συν/τών: 759912
  • Πρόγραμμα 300 Κινηματογράφων και 18 τηλεοπτικών σταθμών
Περιεχόμενα
Γενικά - Φιλμογραφία
Συντελεστές - Φιλμογραφία


- Eπώνυμο, Όνομα:

Nayor, Nancy






- Φύλο: Γυναίκα






- Φιλμογραφία:

Proud Mary (2018)Υπεύθυνος Cast   

Scorched Earth (2018)Υπεύθυνος Cast   

Slender Man (2018)Υπεύθυνος Cast   

Before I Fall (2017)Υπεύθυνος Cast   

Kidnap - Απαγωγή (2017)Υπεύθυνος Cast   

The Confirmation - Η Υπόσχεση (2016)Υπεύθυνος Cast   

The Curse of Sleeping Beauty (2016)Υπεύθυνος Cast   

The Good Neighbor (2016)Υπεύθυνος Cast   

Demonic (2015)Υπεύθυνος Cast   

Final Girl - Το Κορίτσι της Εκδίκησης (2015)Υπεύθυνος Cast   

The Boy Next Door (2015)Υπεύθυνος Cast   

Visions - Οράματα (2015)Υπεύθυνος Cast   

Break Point (2014)Υπεύθυνος Cast   

Ouija - Ouija: Πίνακας Πνευμάτων (2014)Υπεύθυνος Cast   

The Remaining - Οι Επιζήσαντες (2014)Υπεύθυνος Cast   

The Town That Dreaded Sundown - Οταν Πέφτει το Σκοτάδι (2014)Υπεύθυνος Cast   

21 & Over (2013)Υπεύθυνος Cast   

Knights of Badassdom (2013)Υπεύθυνος Cast   

Act of Valor (2012)Υπεύθυνος Cast   

Columbus Circle (2012)Υπεύθυνος Cast   

Freaky Deaky (2012)Υπεύθυνος Cast   

Piranha 3DD - Πιράνχας 3DD: Η Επιστροφή (2012)Υπεύθυνος Cast   

Seal Team Six: The Raid on Osama Bin Laden - Code Name: Geronimo (2012)Υπεύθυνος Cast   

The Possession - Δαιμονισμένη (2012)Υπεύθυνος Cast   

5 Days of War - 5 Μέρες Πολέμου (2011)Υπεύθυνος Cast   

All Things Fall Apart - Ολα ή Τίποτα (2011)Υπεύθυνος Cast   

Drive Angry 3D - Drive Angry (2011)Υπεύθυνος Cast   

Love, Wedding, Marriage (2011)Υπεύθυνος Cast   

Scream 4 (2011)Υπεύθυνος Cast   

You May Not Kiss the Bride (2011)Υπεύθυνος Cast   

Frozen (2010)Υπεύθυνος Cast   

Gun (2010)Υπεύθυνος Cast   

Bandslam - Κάντε στην Μπάντα (2009)Υπεύθυνος Cast   

Middle Men - Επιχείρηση: Σεξ (2009)Υπεύθυνος Cast   

My Bloody Valentine - My Bloody Valentine 3D (2009)Υπεύθυνος Cast   

Streets of Blood - Ματωμένοι Δρόμοι (2009)Υπεύθυνος Cast   

The Hole (2009)Υπεύθυνος Cast   

The Last House on the Left - Το Τελευταίο Σπίτι Αριστερά (2009)Υπεύθυνος Cast   

Thick as Thieves - Εντιμότατοι Διαρρήκτες (2009)Υπεύθυνος Cast   

Day of the Dead - Η Μέρα των Ζωντανών Νεκρών (2008)Υπεύθυνος Cast   

Felon - Ο Κατάδικος (2008)Υπεύθυνος Cast   

Kit Kittredge: An American Girl - Κιτ: Ντετέκτιβ σε Δράση (2008)Υπεύθυνος Cast   

Major Movie Star - Ξανθιά Κομάντο (2008)Υπεύθυνος Cast   

Nim`s Island - Ταξίδι στο Νησί της Φαντασίας (2008)Υπεύθυνος Cast   

One Missed Call - Ο Ηχος του Θανάτου (2008)Υπεύθυνος Cast   

Pathology - Εγκληματική Παθολογία (2008)Υπεύθυνος Cast   

The Eye - Το Μάτι (2008)Υπεύθυνος Cast   

The Midnight Meat Train - Το Τρένο του Μεσονυχτίου (2008)Υπεύθυνος Cast   

Blood and Chocolate - Αίμα & Σοκολάτα (2007)Υπεύθυνος Cast   

Rise - Κυνηγοί Αίματος (2007)Υπεύθυνος Cast   

The Messengers - Οι Αγγελιοφόροι (2007)Υπεύθυνος Cast   

Wrong Turn 2: Dead End - Λάθος Στροφή 2 (2007)Υπεύθυνος Cast   

Open Water 2: Adrift - Χαμένοι στον Ωκεανό (2006)Υπεύθυνος Cast   

The Grudge 2 - Η Κατάρα 2 (2006)Υπεύθυνος Cast   

When a Stranger Calls - Κραυγές Αγωνίας (2006)Υπεύθυνος Cast   

American Pie Presents Band Camp - Τρελές Τρελές Διακοπές (2005)Υπεύθυνος Cast   

The Exorcism of Emily Rose - Ο Εξορκισμός της Εμιλυ Ρόουζ (2005)Υπεύθυνος Cast   

The Moguls - Πρωτάρηδες Πορνογράφοι (2005)Υπεύθυνος Cast   

Eulogy - Μια Τρελή Τρελή... Κηδεία! (2004)Υπεύθυνος Cast   

Little Black Book - Η Κρυφή Ατζέντα του Φίλου μου (2004)Υπεύθυνος Cast   

The Grudge - Η Κατάρα (2004)Υπεύθυνος Cast   

The Whole Ten Yards - Ο Μαφιόζος της Διπλανής Πόρτας Ξαναχτυπά (2004)Υπεύθυνος Cast   

Carolina - Καρολίνα (2003)Υπεύθυνος Cast   

Grind - Οι Ασοι του Skateboard (2003)Υπεύθυνος Cast   

The New Guy - Ο Νέος Είναι Αλλιώς (2002)Υπεύθυνος Cast   

Freddy Got Fingered - Με το Δάχτυλο στο Φρέντι (2001)Υπεύθυνος Cast   

Road Trip (2000)Υπεύθυνος Cast   

The Whole Nine Yards - Ο Μαφιόζος της Διπλανής Πόρτας (2000)Υπεύθυνος Cast   

That Old Feeling - Ενας Αξέχαστος Ερωτας (1997)Υπεύθυνος Cast   

Casper - Κάσπερ, το Φαντασματάκι (1995)Υπεύθυνος Cast   

The Flintstones - Οι Φλίντστοουνς (1994)Υπεύθυνος Cast   

Hard Target - Δύσκολος Στόχος (1993)Υπεύθυνος Cast   

The Babe - Μπέιμπ (1992)Υπεύθυνος Cast   

An American Tail: Fievel Goes West - Αμέρικαν Στόρι: Ο Φίβελ στην Αγρια Δύση (1991)Υπεύθυνος Cast   

Pure Luck - Διαβολική Τύχη (1991)Υπεύθυνος Cast   

Ghost Dad - Μπαμπάς Φάντασμα (1990)Υπεύθυνος Cast   

Problem Child - Το Τρομερό Παιδί (1990)Υπεύθυνος Cast   

White Palace - Εραστές Χωρίς Ορια (1990)Υπεύθυνος Cast   

The Land Before Time - Η Γη Πριν Αρχίσει ο Χρόνος (1988)Υπεύθυνος Cast   

Jaws: The Revenge - Τα Σαγόνια του Καρχαρία: Η Εκδίκηση (1987)Υπεύθυνος Cast   

Three O`Clock High - Το Κουδούνι θα Χτυπήσει στις 3 (1987)Υπεύθυνος Cast   

Psycho III - Ψυχώ 3: Στον Τόπο του Εγκλήματος (1986)Υπεύθυνος Cast   



 
Δεν υπάρχουν ακόμη σχόλια. Στείλτε το πρώτο!

Αυτή τη στιγμή δεν είστε συνδεδεμένος. Συνδεθείτε ή κάντε εγγραφή για να σχολιάσετε.