• ΕΠΙ ΤΟΥ ΠΙΕΣΤΗΡΙΟΥ...

  • Αριθμός ταινιών: 22307
  • Αριθμός συν/τών: 759912
  • Πρόγραμμα 300 Κινηματογράφων και 18 τηλεοπτικών σταθμών
Περιεχόμενα
Γενικά - Φιλμογραφία
Συντελεστές - Φιλμογραφία


- Eπώνυμο, Όνομα:

Morrison, Rachel






- Φύλο: Γυναίκα






- Φιλμογραφία:

Black Panther (2018)Κινηματογραφιστής   

Mudbound - Mudbound: Δάκρυα στον Μισισιπή (2017)Κινηματογραφιστής  Academy Award Nominee

Confirmation (2016)Κινηματογραφιστής   

Dope (2015)Κινηματογραφιστής   

Cake (2014)Κινηματογραφιστής   

Little Accidents (2014)Κινηματογραφιστής   

Fruitvale Station - Μια Στάση Πριν το Τέλος (2013)Κινηματογραφιστής   

Some Girl(s) (2013)Κινηματογραφιστής   

The Harvest (2013)Κινηματογραφιστής   

Any Day Now - Δεσμοί Αγάπης (2012)Κινηματογραφιστής   

Sound of My Voice (2011)Κινηματογραφιστής   



 
Δεν υπάρχουν ακόμη σχόλια. Στείλτε το πρώτο!

Αυτή τη στιγμή δεν είστε συνδεδεμένος. Συνδεθείτε ή κάντε εγγραφή για να σχολιάσετε.